Wpis z mikrobloga

Wczoraj na osiedlu w takiej małej uliczce, typek z InPostu wojował z paczkami i stanął na chodniku tak że nie dało się przejść, wiecie co zrobiłem? Obszedłem go bokiem w taki sposób że żaden z nas nie stracił nawet sekundy życia
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jesteś idealnych przykładem człowieka " silny wobec słabych " Mnie bzdury jak chodnik mało interesują bo powinny i tak być cyklicznie remontowane, Bardziej mnie interesuje czemu politycy p--------i 6mld na wieże w elektrowni

@Kroledyp: Ktoś nie sprząta po psie srającym na chodniku to też olej, bo sasin p-------ł 70 milinów na wybory kopertowe. Super podejście, gratuluję.

Taka jest w polsce infrastruktura i nic na to nie poradzimy że czasami trzeba
  • Odpowiedz
@kaaban: Jesteś idealnych przykładem człowieka " silny wobec słabych " Mnie bzdury jak chodnik mało interesują bo powinny i tak być cyklicznie remontowane, Bardziej mnie interesuje czemu politycy p--------i 6mld na wieże w elektrowni

@Kroledyp: Inpost jest słaby? Ciekawe w którym uniwersum
  • Odpowiedz
Nie wiem może zapytajcie władz miasta kto wydał pozwolenie na postawienie paczkomatu w miejscu gdzie nie ma jak go napełnić? Tym bardziej co taki kurier ma zrobić, parkować 200m dalej i dymać z paczkami pod pachą na kilka razy xD chłop pewnie z 700 euro zarabia to ma w------e na was i na wasze chodniki

@LokalnaPatologia: 1) w Polsce nie zarabia się w euro 2) Paczkomaty w 98% stoją na
  • Odpowiedz
@Kroledyp: Dziwne. Czemu nie kręcisz gównoburzy na głównej z dopiskiem "Inpost rujnuje nasze chodniki. Gdzie jest policja?!". Z płomieniem byś wszedł i 100 komentarzy za tym, aby POTĘŻNE KORPORACJE nie były poza prawem. A w powiązanych będzie na 100% coś z Izraelem, bo oni wszędzie widzą Izrael XD
  • Odpowiedz
zgodnie z prawem to jest zostawienie 1,5 metra chodnika dla pieszych.

@xPekka:

ale doczytaj przepisy, bo pojazdy o DMC wiekszej niz 2.5t w ogole nie moga parkowac na chodniku...
  • Odpowiedz
@darkotyymb: jak Cię je bią na lewo i prawo na wszystkim co się da, podatki, podatki od podatków, akcyzy, sryzy, przepierdzielają to na kampanie wyborcze, lewe respiratory i nabijają sobie kabzy, to jest wszystko spoko :)

Hurr durr, rozjeżdżajo chodniki!
  • Odpowiedz
@dnblover91: I tak to właśnie działa, widzą że z prawdziwym problemem nic nie zrobią bo są za słabi, ale jak widzą jakiegoś bidnego kuriera przeważnie gnojka, no to husaria im się załącza i walka nagle o podatki
  • Odpowiedz