kobiety były dyskryminowane przez całą historię ludzkości.
@little_muffin: Naprawdę myślisz, że to sprawiedliwe, żeby karać kolejne pokolenia za błędy poprzednich pokoleń? Jeśli tak, to dlaczego nie karzemy obecnie Niemców za to, że ich dziadkowie byli nazistami?
Odpowiedz mi prosze czy wiedzialas kiedys reklamy programu wsparcia TYLKO dla mezczyzn?
To może im nie jest potrzebna- jak któryś jest niewypałem to będzie płakał w kącie, a potem spadnie z budynku na trawnik. I nikt nic nie powie, bo to oznaczało, że pan kleks miał coś nie tak z bańką więc i tak nic by z niego nie było...
@uczalka: nie. Ale żal mi też ich nie jest. Duża część z nich jest s-------a i dostają to co dają. Np. OP. Zamiast pomagać facetom w potrzebie to śmieje się z inicjatyw skierowanych do kobiet i gnoi w zarodku. Biedny sfrustrowany człowiek. Z problemami.
@Jamniki2: po pierwsze napisałeś bzdurę z inteligencją - większość kobiet ma przeciętna. Po drugie - znajdź mi kogoś kto mnie utrzyma ( ͡°͜ʖ͡°) wyobrażenia wykopków- przegrywow na temat życia kobiet są zawsze przepiękne. Chciałabym aby w 10% pokrywały się z rzeczywistością. ( ͡°͜ʖ͡°)
Była tu akcja jednej Mirabelki, która promowała badania prostaty dla facetów - to ją jeszcze zwyzywali :D
@little_muffin: ilu ją zwyzywało? 1/100? Była powszechnie chwalona i dziękowano jej za wkład w pomoc mężczyznom. Żyjesz w jakiejś wyimaginowanej bańce, w której z pewnością brakuje jednego - obiektywności.
@Jamniki2: No tak, bo kobiety WCALE nie były przez kilka minionych tysięcy lat na zdecydowanie gorszej pozycji niż mężczyźni i W OGÓLE nie rezonuje to nadal w dzisiejszym społeczeństwie ( ͡°͜ʖ͡°)
@little_muffin: Widze nadal wyzywanie od przegrywow to twoja jedyna kontra xD jaka to slodka zalosna linia obrony malutkiej dziewczynki zjedzonej przez inteligentniejszych ludzi w dyskusji XD
prywatna firma, może robić co chcesz, chce pomagać kobietom niech pomaga, jak Ci tak żal to załóż swoją firmę i pomagają facetom i nie będziesz zadowolony.
@loco69: już to przerabiali skauci w USA i efekt był tego taki że zostali zmuszeni do akceptowania kobiet. Po cholerę się wysilać jak przyjdzie banda upośledzonych aktywistów i zacznie klepać kocopoły w mediach a durne społeczeństwo pomoże i będzie do wyboru albo dostosować się
Mówcie co chcecie o PRL, ale loga przedsiębiorstw z tamtego okresu są kreatywne i z smakiem. Nie to co teraz z tym mimo że minimalizmem okropnym wykonaniem. #polska #prl
@little_muffin: Naprawdę myślisz, że to sprawiedliwe, żeby karać kolejne pokolenia za błędy poprzednich pokoleń? Jeśli tak, to dlaczego nie karzemy obecnie Niemców za to, że ich dziadkowie byli nazistami?
Komentarz usunięty przez moderatora
To może im nie jest potrzebna- jak któryś jest niewypałem to będzie płakał w kącie, a potem spadnie z budynku na trawnik. I nikt nic nie powie, bo to oznaczało, że pan kleks miał coś nie tak z bańką więc i tak nic by z niego nie było...
Nie ma przepisów zabraniających srać do paczkomatu ale czy powinno się to robić?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@little_muffin: ilu ją zwyzywało? 1/100? Była powszechnie chwalona i dziękowano jej za wkład w pomoc mężczyznom. Żyjesz w jakiejś wyimaginowanej bańce, w której z pewnością brakuje jednego - obiektywności.
@loco69: już to przerabiali skauci w USA i efekt był tego taki że zostali zmuszeni do akceptowania kobiet. Po cholerę się wysilać jak przyjdzie banda upośledzonych aktywistów i zacznie klepać kocopoły w mediach a durne społeczeństwo pomoże i będzie do wyboru albo dostosować się