Wpis z mikrobloga

kobiety były dyskryminowane przez całą historię ludzkości.

@little_muffin: Naprawdę myślisz, że to sprawiedliwe, żeby karać kolejne pokolenia za błędy poprzednich pokoleń? Jeśli tak, to dlaczego nie karzemy obecnie Niemców za to, że ich dziadkowie byli nazistami?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jamniki2:

Odpowiedz mi prosze czy wiedzialas kiedys reklamy programu wsparcia TYLKO dla mezczyzn?

To może im nie jest potrzebna- jak któryś jest niewypałem to będzie płakał w kącie, a potem spadnie z budynku na trawnik. I nikt nic nie powie, bo to oznaczało, że pan kleks miał coś nie tak z bańką więc i tak nic by z niego nie było...
  • Odpowiedz
@uczalka: nie. Ale żal mi też ich nie jest. Duża część z nich jest s-------a i dostają to co dają. Np. OP. Zamiast pomagać facetom w potrzebie to śmieje się z inicjatyw skierowanych do kobiet i gnoi w zarodku. Biedny sfrustrowany człowiek. Z problemami.
  • Odpowiedz
@Jamniki2: po pierwsze napisałeś bzdurę z inteligencją - większość kobiet ma przeciętna. Po drugie - znajdź mi kogoś kto mnie utrzyma ( ͡° ͜ʖ ͡°) wyobrażenia wykopków- przegrywow na temat życia kobiet są zawsze przepiękne. Chciałabym aby w 10% pokrywały się z rzeczywistością. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Była tu akcja jednej Mirabelki, która promowała badania prostaty dla facetów - to ją jeszcze zwyzywali :D

@little_muffin: ilu ją zwyzywało? 1/100? Była powszechnie chwalona i dziękowano jej za wkład w pomoc mężczyznom. Żyjesz w jakiejś wyimaginowanej bańce, w której z pewnością brakuje jednego - obiektywności.
  • Odpowiedz
@Jamniki2: No tak, bo kobiety WCALE nie były przez kilka minionych tysięcy lat na zdecydowanie gorszej pozycji niż mężczyźni i W OGÓLE nie rezonuje to nadal w dzisiejszym społeczeństwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@little_muffin: Widze nadal wyzywanie od przegrywow to twoja jedyna kontra xD jaka to slodka zalosna linia obrony malutkiej dziewczynki zjedzonej przez inteligentniejszych ludzi w dyskusji XD
  • Odpowiedz
prywatna firma, może robić co chcesz, chce pomagać kobietom niech pomaga, jak Ci tak żal to załóż swoją firmę i pomagają facetom i nie będziesz zadowolony.

@loco69: już to przerabiali skauci w USA i efekt był tego taki że zostali zmuszeni do akceptowania kobiet. Po cholerę się wysilać jak przyjdzie banda upośledzonych aktywistów i zacznie klepać kocopoły w mediach a durne społeczeństwo pomoże i będzie do wyboru albo dostosować się
  • Odpowiedz