Aktywne Wpisy
WhyGuys +23
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
SaintWykopek +24
@Tranzystor_IGBT: W każdej takiej dyskusji prędzej czy później pojawia się taki głos, który doskonale pokazuje o co chodzi.
Tu nie chodzi o to że mężczyźni mają źle, bo nawet jeśli mają to Wam nie o to chodzi. Chodzi o to
@zwiaz_mi_rece_nog_nie_trzeba: jakiej pustce między uszami zawdzięczamy taki wniosek?
Komentarz usunięty przez autora
@loco69: szkoda że nie mam już miejsca na czarnej żeby wrzucić wszystkich którzy plusują to twoje gówno
@zwiaz_mi_rece_nog_nie_trzeba: ta linia argumentacji nie brzmi już poważnie nawet dla wielu "normalnych" ludzi. Nastąpił gdzieś po drodze punkt przegięcia, musisz zmienić strategię
@loco69: w każdym podobnym wątku jest jeden z was, zawsze xD nie wiem czy to jakiś tajny klub argumentum ad mogum ale jak za każdym razem wam tłumaczę - nie, nikt nie mówi że "nie mogą". Tak, legalne działałnia także można krytykować. Liczę, że dzięki mojej pracy to już ostatni taki wpis waszej gildii ( ͡° ͜ʖ ͡°)