Aktywne Wpisy

lubieczipsy_ +67
Przeprowadziłem się do nowego mieszkania i jest jakaś grupa na fb sąsiedzka.
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
Chlop pewnie cały tydzień zapracowany i musiał wywiercić dziurę w ścianie bo wcześniej nie miał czasu a tu jakieś pretensje bo jest 20:30. Co o tym myślicie?
Reszta zdj w komentarzu.
#mieszkanie #madki #patodeweloperka
Krulsalomon +49

Która część najlepsza?
Komentarz usunięty przez moderatora
A ja uważam, że to kawał dobrej historii i szczyt kreatywności twórców SW. Z cringowymi dialogami i wadliwym scenariuszem, ale jednak. Mnie prequele jako dziecko wciągnęły w to uniwersum i dopiero później polubiłem oryginalną trylogię. Prequele dodatkowo uzupełnia wyśmienity serial "Wojny klonów".
Jeśli szukać "profanacji sagi" to lepiej szukać jej w sequelach, gdzie co chwilę łamie się fundamentalne zasady panujące w uniwersum i zasady logiki.
Jak kto woli. Są ludzie, którzy wolą koncepcję bardziej naukowego tłumaczenia mocy niż czysto magicznego. Innych razi bardziej "Leia latająca w próżni", bo to było przekroczenie chyba wszystkich możliwych zasad, nawet jak na uniwersum fantasy.
Lukas to najgorsze co spotkało SW.
Pamiętam jak lata temu robiliśmy maraton IV-V. Wszystko było super, do póki nie weszły Ewoki i cała logika uniwersum poszła się *ebać (misie z lasu pokonują najlepiej wyszkoloną i wyposażoną armię w galaktyce)