Aktywne Wpisy

WielkiNos +491
Czyli chcecie mi powiedzieć, że Lewandowska zamiast towarzyszyć mężowi, bez którego byłaby nikim, w podróży do Chicago wybrała koncert jakiegoś typa, który pod szorty nie założył slipów i macha fiutem a ona kręcąc dupą jak nastolatka pozwala się obłapiać jakimś randomom robiąc wstyd Robertowi?
Niektórzy to nie mają godności.
#p0lka #lewandowska #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #zwiazki
Niektórzy to nie mają godności.
#p0lka #lewandowska #logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #zwiazki
źródło: 1000133626
Pobierz
mar3k21 +109
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz

źródło: comment_1634407165MHY05EccN2SmC2BnULcu4p.jpg
PobierzKtóra część najlepsza?
Komentarz usunięty przez moderatora
A ja uważam, że to kawał dobrej historii i szczyt kreatywności twórców SW. Z cringowymi dialogami i wadliwym scenariuszem, ale jednak. Mnie prequele jako dziecko wciągnęły w to uniwersum i dopiero później polubiłem oryginalną trylogię. Prequele dodatkowo uzupełnia wyśmienity serial "Wojny klonów".
Jeśli szukać "profanacji sagi" to lepiej szukać jej w sequelach, gdzie co chwilę łamie się fundamentalne zasady panujące w uniwersum i zasady logiki.
Jak kto woli. Są ludzie, którzy wolą koncepcję bardziej naukowego tłumaczenia mocy niż czysto magicznego. Innych razi bardziej "Leia latająca w próżni", bo to było przekroczenie chyba wszystkich możliwych zasad, nawet jak na uniwersum fantasy.
Lukas to najgorsze co spotkało SW.
Pamiętam jak lata temu robiliśmy maraton IV-V. Wszystko było super, do póki nie weszły Ewoki i cała logika uniwersum poszła się *ebać (misie z lasu pokonują najlepiej wyszkoloną i wyposażoną armię w galaktyce)