Aktywne Wpisy

hansoloxd +280
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min

źródło: comment_1634175217hWPFADOLBzMmwrP2ZC8qHk.jpg
PobierzNawet biorąc pod uwagę grypy/przeziębienia/ludzi kichających na Ciebie to się przydaje
@redemptor: Mnie tak można spotkać, często zapominam, że ją mam i orientuję się po kilkuset metrach. xD
@Ludwik_VI: a co cię to k---a obchodzi
@Ludwik_VI: Jak inni noszą, to ja też.
@Ludwik_VI: Patologia faktycznie od dłuższego czasu już nie nosi.
@zapalsobiekota: nie, dlaczego?
@sierzchula: to w jakim sensie "odwołali maseczki" u ciebie?
I kto to zrobił?
@dondon: co jest patologicznego w nienoszeniu maseczki?
@zapalsobiekota: w takim sensie ze nie sa wymagane ani zalecane nawet. Jedynie chyba szpitale wymagaja, ale to dobrze. No i okreg Brukseli wciaz chyba ma wymagane bo procent zaszczepionych lezy i kwiczy.
Rzadzacy w Belgii (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@sierzchula: inny kraj inna gadka, mimo
@niebieskatrytytka: Zgadza się, ale jesteś szarą masą i szarą masę widzisz dookoła, więc nie mieści ci się to w głowie
@grzegorzx86: XDDDDDDDDDD gdzie ty te testy rozwiązujesz?