Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MatthiasFromOrgazmus: jest od metra 30+ 40+ ale w większości nic ciekawego. Laski po przynajmniej jednym rozwodzie albo w trakcie, dzieci itd. W moim odbiorze większość emocjonalnie wypalona i nie ma facetowi nic ciekawego do zaoferowania. Tak jak kiedyś pisalem, przez 1,5 roku poznałem 3 sensowne dziewczyny, z pozostałymi nie mialem ochoty nigdy więcej spotkać się. Na randki chodzę raz na tydzień, czasem rzadziej... W lockdownie dałem spokój tinderowi bo miałem
  • Odpowiedz
Na randki chodzę raz na tydzień, czasem rzadziej... W lockdownie dałem spokój tinderowi bo miałem dość lasek poszukujących walidacji, atencji i kolesia do pogaduch. Z 2 dziewczynami utrzymuje kontakt na stopie koleżeńskiej, bez orbitowania, szczerze super laski z którymi świetnie mi się spędza czas i gada. lvl35 i lvl25. W ostatnim miesiącu dołączyła jeszcze jedna, też lvl25.

@kosmita: @MatthiasFromOrgazmus: dbaj o siebie. Mentalnie, fizycznie, finansowo, zawodowo.... Na każdym
  • Odpowiedz
1. jakim cudem chodzisz na randki co tydzien a jeszcze nie znalazles normalnej "wartosciowe" kobiety jak to napisales? gdzie je szukasz? tinder? czy na ulicy zagadujesz? jak tak filtrujesz i zadnej nie znalazles to pytanie - czemu?

@sajmen: sporo pytań. Mam wysokie oczekiwania. Irl same znajdują się. Tinder też, ale to nieciekawe miejsce.

2. nie szkoda Ci czasu na utrzymywanie kontaktu z koleżankami? po co Ci one? z laskami, którymi mi
  • Odpowiedz