@DzikiPierun: @Morritz: mialem pisać, ze p---------e, jakie 10 lat. Natomiast policzyłem i wyszło mi, ze studia zacząłem 12 lat temu :D Sam nie mieszkałem w akademiku ale nie zliczę ile Imprez tam zaliczyłem i posiadowek. Nie mógłbym tam mieszkać, bankowo bym niczego nie zaliczył na sesji ( ͡°͜ʖ͡°)
Z wstydem musze się też przyznać, że poszedłem na studia właśnie głównie ze względów społeczno towarzyskich, a nie kierowałem się karierą. Jeżeli tak ma wyglądać to "studenckie życie" to na poważnie się zastanawiam czy tego nie rzucić i nie iść na kurs żeby zacząć pracę w moim wymarzonym zawodzie.
@DzikiPierun: Jeżeli to już twój drugi rok to grupki na wydziale są pewnie dlatego, że w czasie online zajęć je porobili. Albo jakieś ewentualne spotkanie integracyjne rok temu wystarczyło.
@DzikiPierun: gorzka prawda jest taka że na studiach masz życie jak poszedłeś z ludźmi których już znasz i tworzą się grupy, a tak to kontakty są nietrwałe i wszyscy mają na siebie w------e. To już nie przypomina szkoły, a bardziej już prace
Komentarz usunięty przez autora