Aktywne Wpisy

Ana77 +43
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

Moseva +25
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

źródło: comment_1633957060pzCyBeNVPGwebMn9cwhGNE.jpg
PobierzAle widać, że kable grube, to trochę natężenia wytrzmają.
Ja sie nie znam na elektryce i raz przewierciłem siłę jak wieszałęm drwonek do drzwi i mnie prawie z------o (na szczęście mam bezpiecznik różniczkowy więc dostałem tylko ogniem i odłamkami wiertłą po mordzie) i teraz tak mysle ze jak byłby pod podłogą to bym go nie przewierciłi i nie miał traumy i w spokoju se wieszał święte obrazki
@MarheV: To chyba peszle takie żeby był luz, kable w środku są standardowe i po prostu je wysuwasz bez kucia.
Szafa 5x12 modułów, to raptem 20-25 obwodów czyli domek jednorodzinny.
@Bramborr:
powoli, oni dalej są na etapie 3 obwodów:
lewa strona pomieszczeń, prawa strona, oświetlenie
xD
@PanKracy582: Dowartościowałes sie już?
sky is the limit tak naprawdę
ograniczają Cię koszta (rozmiar rozdzielnicy, ilość aparatów, ilość kabli)
w pokojach róbta co chceta, ile chcesz tyle masz
na pewno musisz mieć osobne obwody dla kuchni, łazienki, płyty indukcyjnej pod względem mocy jak i czułości zabezpieczeń
musiałbyś sobie poszukać jakiegoś
kurna kiedyś to byli czasy, guwniarzom sie zachciało wincy zabespieczeń na co to komu kurła chrummmm kwikkk wystarczy że stara nie będzie włanczać odkurzacza podczas prania kwikkk
xDDDDDDDDDDDD
marnujesz kasę na przewody i całe mnóstwo zabezpieczeń
najlepiej skontaktuj się z elektrykiem i on Ci wytłumaczy obrazowo co gdzie i jak
źródło: comment_1633972945nFyEnVGIZZQl3FN05EMzmW.jpg
Pobierz