Aktywne Wpisy

jednorazowka +331

Hejo Mirki i Mirabelki!
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia.
źródło: IMG_20250719_103041
Pobierz

![Jak się pisało programy w asemblerze [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bc6ae034aa2a0267de3b38a938df3f82c1ac7cabb537a675b1ad0b031f3c12ce,q80.jpg)

Niestety smutna prawda jest taka, że ceny w hurtowniach potrafią zmienić się w ciągu dnia w znaczny sposób. Serio.
Prognozy są takie, że wyskoczy na mniej więcej 15 zeta.
Odpalam z kuzynem #cebuladeals i kupiliśmy 450 sztuk w likwidowanym Tesco w bardzo fajnej cenie.
Zobaczymy jakie będą z tego hajsy przy sprzedaży na jego sklepie za jakiś niedługi czas.
Pewnie pamiętacie jak kupowałem 1000 rolek papieru do pakowania prezentów po 5 groszy? ;) Tutaj podobna akcja.
Cały garaż zawalony papierem a teraz i olejem!
#polska #inflacja #gorzkiezale #zalesie #cebuladeals ;)
źródło: comment_1633800916yEWiBiCDMwzSEmMmk3xpDy.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1633821730hp2tsC9gXjZtvqS3NscYFq.jpg
Pobierz@michgur: Zajebisty pomysł! Ceny oleju wyjebią w kosmos, a ty będziesz sprzedawać zestaw prezentowy olej + papier do spakowania oleju na prezent XD