@MegaKox: wgl r---------a mnie ta moda na dziary dzisiaj polowa miasta chodzi w tych samych wzorach jakby nosili jakies loga a w dziarach przeciez nigdy o to nie chodziło raczej
@MegaKox: może jestem staroświecki nie wiem ale moim zdaniem lepiej mieć na sobie oryginalna dziabe karta niz dopracowana nic nie znaczaca prace moze sie myle ale z takim podejsciem zawsze podchodzilem jak mialem komus cos wrzucac tzn jak ktos mi pokazywal jakis wzor z neta to odmawailem
@DresuOrtalion: ale tu n8e chodzi o modę, poprostu mi sie podoba. I jest nawiązanie do nocnej ( ͡°͜ʖ͡°). Pewnie kiedys mi sie znudzi jak wszystko ale przynajmniej bedzie przypomnac o mlodosci
@MegaKox: ładna jest w opór ale przypominać o mlodości powinny ci wspomnienia a nie dziary k---a zresztą co ja p------e rób co chcesz haha nie wiem co ja głowe Ci coś ryje ładna dziarka polecanko
@MegaKox: Dziarka fajna ale coś tu się nie trzyma kupy - góra jest od żuków z Egiptu a nie od ciem. Swoją droga ja nie lubię dziad na kobiecym dekolcie.
źródło: comment_16337413688QlZ5dVwH5LKYjHzRQ6tRL.jpg
Pobierzk---a zresztą co ja p------e rób co chcesz haha nie wiem co ja głowe Ci coś ryje ładna dziarka polecanko
Komentarz usunięty przez autora