Aktywne Wpisy

JaTobieTyMi +9
Puściłem shorta na VIXa, byłem do przodu 3k i nagle sprawy wymknęły się spod kontroli, a ja zamiast zamykać ze stratą to dorzucałem do depo xD finalnie zostałem z shortem na weekend i c--j wie co robić xD a mówili żeby nie dotykać cfd
#gielda
#gielda

zartoska +2
Co można robić w piątek wieczorem na wsi nie mając kolegów?
Alkoholu nie piję
Alkoholu nie piję

#bekazkatoli #bekazprawakow #heheszki #popieluszko #neuropa #4konserwy
źródło: comment_1633731952yE2I0PhLaQPojOQPZ7gEPh.jpg
Pobierzźródło: comment_1633732072ZHUsPPZCUqjI5jNMzcXl8S.gif
Pobierzhttps://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/warszawa-niemcy-zamiast-hitlerowcy-na-tablicach-pamieci-ofiar-okupacji-konserwator-zabytkow-zawiadamia-prokurature-5440147
źródło: comment_1633732610aDFvYfiXG6VnTak3qRdI9e.jpg
PobierzPolacy jako naród byli przeciw komuchom, a śmierć Popiełuszki oburzyła wszystkich Polaków.
@Shelman: polaków mordowali niemcy, austriacy, rosjanie, czesi, słowacy, polacy, kosmici, egipcjanie, smerfy, muminki i inne nacje - wszystkich łączyło jedno - byli nazistami. I tak się pisze szybciej i wiadomo o co chodzi
No tak, nikt się z tym nie sprzecza.
Komentarz usunięty przez autora
@Azaajaszz: Chyba specjalnie pominąłeś kogoś?
Nie i
Wiesz dlaczego mówimy o nazistach? Bo Polacy byli mordowani przez Niemców, Austriaków, Węgrów, Białorusinów, Ukraińców i długo by dalej wymieniać.
I oczywiście że można pisać że Niemcy dokonali zbrodni. Nikt rozsądny się na to nie burzy. Ale Niemcy dokonali tego z jakiegoś powodu. A konkretnie powodu ideologicznego, więc przyjęło się że piszemy o nazistach a nie o Niemcach.
@czokobons: Rozumiem, że ty jesteś za pisem, bo od 8 lat potulnie czapkujesz Kaczyńskiemu, poza nielicznymi wpisami na forum ze śmiesznymi obrazkami.
@7160: Coś tu konfabulujesz,
To podobnie jak ze szczepionką teraz - mozesz stawiać się i też funkcjonować ale z certyfikatem masz troche latwiej. I część osób sie szczepi nie z troski o zdrowie, nie wierzą w ideę ale chcą tylko mieć łatwiej.
Zgodzę sie jednak że prawdziwych komuchów było i jest wciąż sporo.
Faktyczna dominacja Żymian to tylko pierwsze 10 lat komuny, do 1956.
@7160: Przecież to nie prawda. Prości ludzie byli za komuną i resentyment do niej utrzymywał się na długo po jej upadku.