Aktywne Wpisy
Pare dni temu u znajoma z pracy zatrudniła elektryka do przesunięcia gniazdka o meter w lewo, oczywiscie ceny nie ustalili przed tylko w trakcie pracy i jak się dowiedziała że chlop chce 300zł to zaczęła sie termedyja za co itp. Chlop jej rozpisał 50zł zlokalizowanie przewodu dzieki czemu unikneli kucia metrowego rowka, 50zł wykucie otworu + montaż puszki i zaklejenie starej puszki,100zł przedłużanie i łączenie przewodów, 50zł materiał i 50zł dojazd (20km)
wjkp +36
Mirki, czy ja jestem #!$%@? czy ktoś mnie chce po prostu w #!$%@? zrobić? Kupiłem w zeszłym tygodniu kawę na allegro bo była 4zl tańsza niż w Lidlu.
KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od
KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od
Mam fanpage, powiedzmy o nazwie "Własna firma". Obiekt marzeń spermiarza wpisała sobie go jako "miejsce pracy" na FB. Gościu zamiast do niej, wysłał wiadomość na moją stronę. Nie pytajcie jak to się dzieje, bo sam nie mam pojęcia.
To akurat podchodzi pod paragraf.
Nie chcę się do tego mieszać. Wy żyjecie jakimiś ideałami, ale prawda jest taka, że większość facetów poszłaby w bok, gdyby mieli ku temu dobrą okazję. Tym samym trzeba by było rozwalić większość małżeństw. IMO są inne cnoty, które są bardziej istotne, chociaż i tak wątpię, żeby nasz spermiarz je posiadał. Druga sprawa - Sabina musiała wiedzieć z kim się wiąże - widać jaki gościu reprezentuje poziom. No i po trzecie nie wiemy jaka jest relacja między nimi. Może sama ma coś za uszami?
Czy AV (laska, do której spermił) jest hot?
Głosujcie, którą rozmowę chcecie jako następną.
1) Gościu z Holandii, próbujący odzyskać 600 euro od znajomego za jakiś balasting.
2) Typiarka, która została oszukana na 50 zł na sprzedaży koszulki.
3) Gościu oszukany na 700 tys. zł - akcja nie do uwierzenia xD Pisałem z nim z kilkoma innymi kumplami, więc jest trochę długie i musiałbym rozbić na kilka wpisów.
#wiadomoscizfb
Gardzę taką patologią xD ale fajny obraz mężczyzn tworzysz na podstawie własych doświadczeń i decyzji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Trójkę Panie! Trójkę!
@somskia:
@shaunblack: dawaj go, nie ogarnia do kogo pisze na FB a miał 700k i jeszcze je #!$%@?ł? To musi być tytan intelektu.
@shaunblack: a to akurat prawda, a Ci co przeczą to ten sam poziom co Julki pierdzące pod zdjęciami czada "mi i moim koleżankom się nie podoba" xD
Przyszło by co do czego to by inaczej śpiewali... W "większości", bo to słowo klucz. Zdarzają się wyjątki, ale to tylko potwierdza regułę.
I tak jak op zauważył, wielu facetów nie ma okazji
@Fallriv: Akurat w przytoczonej przez Ciebie kwestii wyjątek w żaden sposób nie potwierdza reguły.
@shaunblack Nie. To że ty byś tak zrobił to nie znaczy, że każdy.
Nie wyobrażam sobie zdradzić. I #!$%@?ć każdego śmiecia, który choćby pomyślał by się tego dopuścić.
( ͡º ͜ʖ͡º) a prawda jest taka, że tylko niewielki % jest w stanie utrzymać wierność, dotyczy to zarówno mężczyzn jak i kobiet.
Po pierwsze, to statystyki które zacytowałeś nie mówią wyłącznie o mężczyznach, a po drugie wynika z nich przeciwny wniosek, że większość facetów nie zdradza.
@shaunblack: odważne stwierdzenie, prawdopodobnie bardzo głupie jednocześnie, ale nie jestem pewien :)