Aktywne Wpisy
lady_katarina +603
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +394
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Duże miasto, czy jakaś polska powiatowa?
@ZnienawidziszMnie: dawno tego określenia nie widziałem. Skąd jesteś? :D
A znajoma niech sobie gniazdko sama zainstaluje i zagipsuje, przecież to proste i w 50 zł się zmieści. A będzie mogła dalej marudzić na drogich fachowców i że ona sama sobie zrobiła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@remek-slawny: właśnie nie wiem i za samo to dorzuciłbym jeszcze 50 zł ekstra (ʘ‿ʘ)
@remek-slawny: to jest nowa technologia - gniazdko bezprzewodowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic nie doprowadzono przecież, chłop po prostu czujnikiem w ścianie wybadał jak przewód idzie, i w odpowiednim miejscu wykuł gniazdko nowe i "wpiął" w ten przewód ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@remek-slawny wykrywaczem kabli sprawdził którędy idzie przewód, zrobił dziurę, przeciął kabel w tym miejscu, dorobił przedłużki i jest. Akurat szczęście że instalacja była prowadzona dołem i się tak dało. Fachowa robota, 300 zł to naprawdę uczciwa cena.
Wpiął się w przewód, który szedł do tego zaklejonego gniazdka.
@remek-slawny: Podejrzewam, że na wysokości gniazdek biegnie w tym miejscu przewód od zlikwidowanego gniazdka do kolejnego gdzieś dalej po lewej. Stąd wystarczyło w tym miejscu ostrożnie wykuć trochę ściany i osadzić puszkę. Plus oczywiście przedłużyć przewody, bo w takiej sytuacji to co zostanie w puszce będzie dużo za krótkie.
Generalnie to szacun, że udało się to bez otwornicy
200-300 za pazurki? YESSSSSSSSS QUEEEEEEEEEEEN