Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +54
Słabo wygląda kredytowanie w tym kraju w TOP5. Na przykładzie Warszawy, w Krakowie jest identycznie.
Poniższa rozkmina nie dotyczy IT, medycyny, etc.
Zwykłe mieszkanie 55 m^2 w "rozwojowej" dzielnicy typu Grochów czy Tarchomin kosztuje z garażem, komórką i wykończeniem ok. 1 000 000 PLN. Nie mówimy tu więc o Mokotowie czy Żoliborzu, ale i nie o totalnej padace typu głebokiej Białołęki.
Para
Poniższa rozkmina nie dotyczy IT, medycyny, etc.
Zwykłe mieszkanie 55 m^2 w "rozwojowej" dzielnicy typu Grochów czy Tarchomin kosztuje z garażem, komórką i wykończeniem ok. 1 000 000 PLN. Nie mówimy tu więc o Mokotowie czy Żoliborzu, ale i nie o totalnej padace typu głebokiej Białołęki.
Para
trebeter +42
Czy ktoś kupował coś od nich? Mają sprzęt Apple w przedsprzedaży (2-3 miesiące czekania) w cenach nawet 30% taniej. Według nich, sprzęt ogarniają bezpośrednio od iSpot Galeria Katowicka (sprzęty z polskiej dystrybucji z gwarancją Apple).
#artistechpl #apple #taniezakupy
Drodzy koledzy/koleżanki wyżej wstawiłem link z otwarcia paczki z Iphonem 13 Pro Max ( dotarł wczoraj tj. 26.01.2022, 3 dni przed terminem na fakturze )
Dalej nie wiem na jakiej zasadzie ta cena i nikt z kim rozmawiam nie wie ale telefon doszedł gwarancja Apple rok od wczoraj się zgadza , Polska dystrybucja w moim przypadku z Warszawy także z mojej strony mogę tylko polecić.
dotarł przedwczoraj tj. 26.01.2022, 3 dni przed.
Otwieranie Paczki z IPhone
[Unboxing ] (https://drive.google.com/file/d/1KrZTArzy_0eT5B4mp8L4Dw6DCuqIcxgL/view?usp=drivesdk)
Unboxing
Serdecznie zapraszamy na naszą stronę https://artis-tech.pl oraz do kontaktu z naszymi doradcami pod nr. tel. 789 182 537
Miłego dnia!
W razie pytań służymy pomocą ;)
firma widmo, przy pierwszym lepszym donosie na policję sie pewnie zawinie i tyle beda widzieli wlascicieli rocznik 98'
no pomyslcie, kto by wam sprzedal najnowsze modele apple za 500, 1000, 1500 zl
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli chodzi o @Artis-tech to niestety, ale nie jestem przekonany co do ich firmy. Napisałem również do Rzetelnej Firmy czy faktycznie posiadają ich
Gadaliśmy o tym, bo miał trochę pretensje do mnie, że dał się na coś takiego nabrać (mówiłem mu wcześniej o mojej metodzie z car4vip - że kupuje sobie sprzęt, wrzucam w firmę i zdejmuje VAT/dochodowy więc zostaje jakieś 65% ceny, i potem po roku kupuje nowy sprzęt w
Opinie na trustpilocie to chyba najbardziej śmierdząca rzecz w tym całym procederze. Fajnie jak takiego zakupu dokonałby
@lordziok - no to dzwoń do ziomka/pisz na Messenger i się dowiedz co to za firma była - nawet ku przestrodze