Aktywne Wpisy

Shyvana +10
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

I tak z ciekawości na jakim poziomie biegowym jestes, ze używasz pasa i danych z niego?
źródło: comment_1633427838hWZSIUoUce8UU0jPzipbdu.jpg
PobierzPas da ci takie informacje jak: długość korku, balance między prawa a lewa noga, czas przez jak długo dotykasz ziemi, ilość kroków na minutę, power.
Od niedawna Strava zaczął pokazywać power z garmina (wcześniej chyba był tylko styrd)
I tak wracając do wcześniejszego mojego pytania to wszystkie te dane beda dla Ciebie raczej zbedne :P
Poczytaj dokladnie, jaki to jest ten hrm3 bo on ma running dynamics. Natomiast czy da sie przeslac te dane z pominieciem zegarka z pamieci pasa, ciezko powiedziec.
Tylko moze sie okazac, ze jak podepniesz pasek pod instyncta to on ci zgra trening i nie przeslesz juz danych z pasa do appki.
A biegac z appka zeby zgrac te dane... Powiem tyle.
Dla przrcietnego zjadacza chleba te dane sa bardzo srednio przydatne.