Aktywne Wpisy
CoDwa +281
Dla mnie największym kręceniem korbą był cały pandemiczny cyrk z wirusem, szczepionkami i kodami QR. Przykłady?
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
- Maseczka w samochodzie, gdy jedziesz sam — bo wirus może siedzieć na tylnej kanapie.
- Kelnerki w maseczkach, klienci przy stolikach bez — bo wirus zna zasady savoir-vivre.
- Szczepionka działa, ale maskę i tak noś.
- Limit 5 osób na wigilię
źródło: cfb0931e84cbcf82abed8e9e30f1b21c
Pobierz
tomwick55 +4
Co szanowne grono z tagu #mikrokoksy, #mirkokoksy, #dieta i #silownia uważa o pomyśle braci Rodzeń?
#przemyslenia #pytanie
#przemyslenia #pytanie
źródło: temp_file1263170386563930430
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Teraz wiem, że to przez moją mordę: mogę być gruby, umieśniony, bogaty, biedny, dobry, zły przez moją mordę i tak nikogo nie znajdę.
Operacja plastyczna? Bym potrzebował operację wszystkiego - ksztłtu głowy, szczęki, nosa, oczu, policzków... Prawdopodbnie jest ich na tyle
Mam w robocie goscia, nie dasz za niego 5zl, maly (moze z 1.60 wzrostu), z twarzy dziwny, powiedzialbym brzydal, ciamajda, robi za popychadlo na dziale na ktorym robi. Ogolnie bardzo cichy, ciezko sie z nim gada. Postanowil znalezc kobite i jak opowiadal o tym to nawet przytoczyl historie gdzie sie umowil z baba. Przyszedl na miejsce spotkania, czekal, zobaczyl jak ona wchodzi, zobaczyla go i bez
P.S. Te same roczniki jesteśmy.
Przewijaly sie rozne znajomosci, lecz predzej czy pozniej sie konczyly. Najdluzej dwa lata.
Opcja jest tego typu, ze musisz okazywac zainteresowanie druga osoba, bez tego nie wypali.
I nie mozesz myslec " jestem s---------a, nikt mnie nie zechce" bo taki sygnal dajesz swiatu, a skoro sam sie tak postrzegasz, to i ludzie beda Cie tak postrzegac.
Jesli zbudujesz pewnosc siebie i w zasadzie bedziesz mial
Komentarz usunięty przez autora