Aktywne Wpisy
SaintWykopek +694
Kto miał taką latarkę plusuje
jmuhha +8
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
A na Facebooku? 16 postów dziennie z zapytaniem jaki olej, co to za ikonka, co to za przycisk. Zapytasz coś to dostaniesz 2 sensowne odpowiedzi reszta to spam albo "taktyczne kropki". Znaleźć coś za pomocą magicznej lupki to też cud bo burdel jest niesamowity. Generalnie tragedia.
#motoryzacja #facebook #internet
Przecież było pun.pl i inne takie serwisy, popularne 10 lat temu. Może nie w kilku klikach (chyba, że bardzo proste), ale w godzinę dało się założyć i skonfigurować forum.
Nie przesadzasz trochę z tym, że niby założenie forum jest takie trudne? Ja po raz pierwszy założyłem proste forum jeszcze jako dziecko, niedługo po tym jak w ogóle podłączyli mi Ne(rw)ostradę - miałem wówczas jakieś 11-12 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co prawda było to małe forum, na które zapraszałem głównie moich internetowych znajomych i w szczycie aktywności wchodziło tam jakieś dwadzieścia-parę osób... no, ale było
W momencie jak pojawił się
Jeśli chodzi o pytania-odpowiedzi to trudno o lepsze forum.