Wpis z mikrobloga

Wczoraj cały dzień spędziłem w damskim towarzystwie i dziewczyny chyba zapomniały, że tam z nimi jestem, więc powiem wam, że #rozowepaski to #p0lka, dno i 1000 km mułu. Mam dla was złe wieści #normictwo jeśli myślicie, że jesteście 2, lub 3 to dodajcie jeszcze z 6, jeśliyślicie, że wasza różowa jest wam wierna, to lepiej zaopatrzcie się w to i uważajcie na niskie sufity i gdy przechodzicie przez drzwi, jeśli myślicie, że wasza różowa jest z wami szczera i nie obrabia wam dupy ze swoimi koleżankami wygadując i śmiejąc się z najwrażliwszych tematów... to ja #!$%@?, lepiej od razu się zastrzelcie.
Bez kitu po wczorajszym dniu mam ochotę #!$%@?ć na pustynie i tam dożyć reszty mojego życia jako pustelnik z dala od bab.
#takaprawda #przegryw #redpill #blackpill #zwiazki #zdrada #logikarozowychpaskow

Pobierz J.....y - Wczoraj cały dzień spędziłem w damskim towarzystwie i dziewczyny chyba zapo...
źródło: comment_16332487118Zsab6OdSN97UnfAotAqR9.jpg
  • 116
@Jestembogaty: Z tym wychowywaniem nieswojego dziecka to tak naprawdę niewiadomo jaka skala ponieważ niestety nie ma obowiązku robienia testów na ojcostwo, ale, może jestem naiwny, uważam, że w PL to nie jest aż tak duży problem. Prędzej masz sytuacje w stylu jest młoda bawi się a później jak się starzeje to znajduje beciaka któremu stawia jakieś wygórowane wymagania i jest damą :) Oczywiście beciak nie zna historii paniusi więc wierzy w
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@TheFunGuy: dokładnie tak. Różni są ludzie, ja opowi tylko współczuję znajomych. Też miałem kilka znajomych dziewczyn i gdy okazało się że to szlaufy to po prostu znalazłem nowych, normalnych znajomych. To co OP opowiada to jakaś patologia i trzeba to tępić, a nie siedzieć z nimi cicho jak mysz pod miotłą i przytakiwać.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LateNever: chyba nie wiesz czym jest mobbing i dyskryminacja. Widać że niedziela, bo dzieci nie są w szkole jeszcze. Normalnie jak człowiek z nimi pogadać, wypunktować fakty bez nerwów, powiedzieć że dla ciebie to obrzydliwe i nie chcesz o tym słuchać w miejscu pracy. Jak dalej będzie problem to pójść do przełożonego i tyle, oczywiście o ile dzieje się to w pracy. Jeśli jest to poza pracą to po prostu się
@Jestembogaty ja kiedys poszedlem jednej " koleżance" złożyc zyczenia urodzinowe i przepeklowac ja w jej domu isc trzy ulice dalej i zrobic to samo z jej znajoma, tez miala urodziny ba nawet w tym samym szpitalu sie urodzily tego samego dnia ¯_(ツ)_/¯ caly misterny plan wykonalem z solidnym promilem we krwi
@PrzThim: U mnie w jednej z poprzedniej roboty typek miał ustawiony pokaz slajdów jako wygaszacz ekranu. Siedziała obok niego laska i pewnego razu zobaczyła jak na jego komputerze pojawia się taka typowa laska z rozkładów. #!$%@?ła się. #!$%@?ła się tak, że robiła wszystko by go #!$%@?. #!$%@?ła go, skarżyła się nie na niego. Na szczęście firma normalna i go nie #!$%@?. U mnie natomiast w pracy właśnie powołali komisje na temat