Aktywne Wpisy

planarize +22
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

asiakasia +839
Tak super taktycznie rozegrałam rozmowy o podwyżce, że teraz muszę szukać nowej roboty XD #pracbaza

źródło: comment_16331547665F6jgTPLyssAhYwFAQRPTH.gif
PobierzTo co tutaj zobaczyliśmy, to wynik idiotyzmu, kobiety mają normalna parę w rękach, nie są niewiadomo ile słabsze od mężczyzn, tutaj zawiodła technika
@zapalsobiekota: Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę jak potężną różnicę robi 40% mniej mięśni w górnych częściach ciała.
Podpowiem: potężną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapytaj przeciętną kobietę o zrobienie pompki albo podciągnięcie się. A potem kolejną. Daj znać, gdy znajdziesz jakąś, która da radę i nie ćwiczy regularnie ( ͡° ͜ʖ
@Cygan_Edek: Jakieś źródło
Skoro pytasz, to zakładam, że google cię przerastają, więc wkleję gotowy cytat (akurat z jakiegoś pośledniego portalu, ale odnoszący się do powszechnie znanych badań, więc niech będzie).
Mam nadzieję, że angielski cię już nie przerasta. Jeśli tak - zapytaj się mamy:
Women's lower body strength tends to be more closely matched to men's, while their upper
@NoMercyIncluded: Nie pamiętam żeby ktoś w szkole pokazywał jakieś badania naukowe i zestawiał z innymi oraz uczył czegoś na jakiejś podstawie omawiając to badanie
O niskiej inteligencji świadczy choćby brak umiejętności porównania kobiety i mężczyzny w rzeczywistości, nie masz wzroku ani dotyku?
#czarnolisto.
@NoMercyIncluded: XD nie spodobało się to co piszę to #czarnolisto proste, zczarnolistuj naukowców i badaczy bo badają a ja na tej podstawie chcę ocenić prawdziwość swoich przekonań