Wpis z mikrobloga

@zapalsobiekota: Do tego, żeby szerzyć bzdury, nie potrzebowałeś badań, tylko leciałeś "na chłopski rozum", a teraz zgrywasz wielkiego człowieka nauki, dobre.
W niczyim interesie jest podjęcie za Ciebie wysiłku i szukanie źródła. Jeśli naprawdę chcesz poszerzyć swoją wiedzę, zrobisz to sam. Tymczasem jedynym Twoim celem jest kłótnia i irytowanie ludzi.
  • Odpowiedz
Do tego, żeby szerzyć bzdury, nie potrzebowałeś badań, tylko leciałeś "na chłopski rozum", a teraz zgrywasz wielkiego człowieka nauki, dobre.

@BuckFitches: tylko że ja się przyznałem do błędu

W niczyim interesie jest podjęcie za Ciebie wysiłku i szukanie
  • Odpowiedz
Co znaczy że faceci nie są 10 razy silniejsi itp. stwierdziłem tylko fakty, nie użyłem żadnych precyzyjnych narzędzi itp. więc dalej nie wiem czego się czepiacie

@zapalsobiekota: znaczy słowo fakty nie powinno tu zaistnieć, ponieważ fakty to dopiero będą jak będę tego pewny i będę pewny tego co piszę i będę mógł pokazać badania na to
  • Odpowiedz
kobiety mają normalna parę w rękach, nie są niewiadomo ile słabsze od mężczyzn

@zapalsobiekota: tia, dlatego jak kobieta wyciska 60 kg, to wystawiają ją na zawody rangi mistrzostw świata, jak mężczyzna wyciśnie 60, to się z niego koledzy śmieją.

W sumie ciekawe, że masz aż tyle plusów. Dość dobitnie świadczy to o tym, że wykopki to kobietę na obrazku widzieli.
  • Odpowiedz
tia, dlatego jak kobieta wyciska 60 kg, to wystawiają ją na zawody rangi mistrzostw świata, jak mężczyzna wyciśnie 60, to się z niego koledzy śmieją.

@tomtom666: ale ty rozumiesz co to znaczy normalna para w rękach? Bo widzę że większość w ogóle nie umie czytać ze zrozumieniem, normalna para w rękach to nie taka jak ci koxy na siłkach z 10 letnim stażem, norma to norma, chodziło mi żeby znów
  • Odpowiedz
@tomtom666: No nie wiem który dwunastolatek podniesie 20kg
ehhhhhhhhhh
z resztą wiekowo to nie za bardzo idzie porównać, te wszystkie rzeczy są trochę bardziej skomplikowane i trzeba wziąć wszystko pod uwagę żeby w miarę fajnie to policzyć
  • Odpowiedz