Aktywne Wpisy

stanley88 +990
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

Nupharizar +143
Ile ja się przez całe życie nasłuchałem jakie to muzeum Manggha w Krakowie nie jest zajebiste, no to w końcu poszedłem obczaić i muszę przyznać, że to największa muzealna chujnia jakiej przyszło mi doświadczyć.
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
Zapłaciłem 30 zł za 4 wystawy z czego 3 to były kamienie, tak, KAMIENIE. Nie wiem czy ktoś miał wylew jak obmyślał plan wystaw na najbliższe miesiące ale srogo go p------o.
Najbardziej podobała mi się sala w której po wejściu
źródło: temp_file2811465887827991833
Pobierz

źródło: comment_16331547665F6jgTPLyssAhYwFAQRPTH.gif
PobierzJak to nie?
W niczyim interesie jest podjęcie za Ciebie wysiłku i szukanie źródła. Jeśli naprawdę chcesz poszerzyć swoją wiedzę, zrobisz to sam. Tymczasem jedynym Twoim celem jest kłótnia i irytowanie ludzi.
- facet coś o--------a - co za idiota
- kobieta coś o--------a - kobiety to idiotki
@BuckFitches: tylko że ja się przyznałem do błędu
@Klozapina: Nie wiem jak jest, chciałem tylko źródło tego co wszyscy "wiedzą"
@zapalsobiekota: znaczy słowo fakty nie powinno tu zaistnieć, ponieważ fakty to dopiero będą jak będę tego pewny i będę pewny tego co piszę i będę mógł pokazać badania na to
@zapalsobiekota: tia, dlatego jak kobieta wyciska 60 kg, to wystawiają ją na zawody rangi mistrzostw świata, jak mężczyzna wyciśnie 60, to się z niego koledzy śmieją.
W sumie ciekawe, że masz aż tyle plusów. Dość dobitnie świadczy to o tym, że wykopki to kobietę na obrazku widzieli.
@tomtom666: ale ty rozumiesz co to znaczy normalna para w rękach? Bo widzę że większość w ogóle nie umie czytać ze zrozumieniem, normalna para w rękach to nie taka jak ci koxy na siłkach z 10 letnim stażem, norma to norma, chodziło mi żeby znów
ehhhhhhhhhh
z resztą wiekowo to nie za bardzo idzie porównać, te wszystkie rzeczy są trochę bardziej skomplikowane i trzeba wziąć wszystko pod uwagę żeby w miarę fajnie to policzyć
Ale tym razem jednak pudło Sherlocku.