Aktywne Wpisy

lubie-sernik +175
Trzy miesiące temu rozstałem się z różową po 13 latach związku.
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak
Na początku to mega przeżywałem. Źle mi było samemu, nie mogłem się przyzwyczaić, że jestem sam. Bałem się co będzie dalej.
Po trzech miesiącach uważam, że rozstanie to była najlepsza decyzja w moim życiu...
Jak

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Podobnie - osoba zlapana na goracym uczynku, tj. przekraczaniu nielegalnym granicy, nie moze zostac zatrzymana lub zawrocona przez SG, jezeli poinformuje ich ze chce uniegac sie o azyl. Nawet jezeli w tym momencie znajduja sie ne terenie Bialorusi.
źródło: comment_1633094352HYyESjraT9c2s5wjMvwkhU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
https://www.dw.com/pl/etpc-polska-systematycznie-narusza-europejsk%C4%85-konwencj%C4%99-praw-cz%C5%82owieka/a-54284399
Dlaczego kazdy prawnik wypowoadajacy sie o tej sprawie mowi ze musimy ich wpuscic i ze lamiemy prawo miedzynarodowe. Wskaz chocia, jednego prawnika z imienia i nazwiska ktory powie ze to co robimy obecnie na granicy jest legalne. Bo ja ci bez
@WiktorekS: poważnie? A Wielka Izba Europejskiego Trybunału Praw Człowieka stwierdziła, w analogicznej sytuacji dotyczącej Hiszpanii, że straż graniczna może zawrócić nielegalnych migrantów i nie przyjmować od nich wniosków o azyl. Dziwne, nieprawdaż?
Moge sie zalozyc o grube pieniqdze ze bedziemy musieli im zaplacic grube odszkodowania, wyzsze niz 150 k pln na glowe.
Imigranci ekonomiczni pełną gębą, ETPC także sądzi że homo małżeństwa są ok. Odmowa wjazdu z Białorusi Czeczenów była jak najbardziej poprawną decyzją.
@WiktorekS: a potrafisz czytać ze zrozumieniem?
konfedrnacja tu śa ruscy agenci, ale biera za to hajs, a to są zwykli pożyteczni idoci który zapierdlają za darmo.