@gozwei: biorąc pod uwagę fakt, iż światłowód idzie pod ziemią 200 metrów od mojego domu, a nie mogę się u żadnego dostawcy doprosić podłączenia, to chyba też pójdę w gwiazdy XD
@gozwei: mnie ciekawi jak bardzo można być mobilnym z tym sprzętem. Np jadę jutro w Bieszczady, zabieram graty ze sobą a jutro jadę na Kaukaz i też zabieram
światłowód idzie pod ziemią 200 metrów od mojego domu, a nie mogę się u żadnego dostawcy doprosić podłączenia
@soulburner: 200m a 200m to może być spora różnica. Jak na tym dystansie 200m jest kilka działek z domkami, jakieś ulice, kanał burzowy i tory tramwajowe to przecież koszty by były ogromne. Nie opłaca się tyle inwestować żeby jakiś koleś im potem płacił 60 zł miesięcznie ( ͡°͜ʖ͡°
@siepan: Na działce (na wsi) gdzie planuję budowę domu światłowód był 300 metrów od działki. Zgłosiłem się jako firma, że chce internet i właśnie mi kładą światłowód w wykopie.
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
#starlink #spacex #internet #chwalesie
@soulburner: 200m a 200m to może być spora różnica. Jak na tym dystansie 200m jest kilka działek z domkami, jakieś ulice, kanał burzowy i tory tramwajowe to przecież koszty by były ogromne. Nie opłaca się tyle inwestować żeby jakiś koleś im potem płacił 60 zł miesięcznie ( ͡° ͜ʖ ͡°