Aktywne Wpisy

ortalionnajman +18
#polityka jak tam wykopki zadowolone z 1 miesiąca rządów Króla Europy ?xdddd
1. Bezbarwnie przejęta TVP
2.bezprawny wyrok na Kamińskiego i wąsika wydany przez syna działaczki platformy i totalnego antypisowca
3.tortury więźniów politycznych
4.afera wiatrakowa
5.nepotyzm w radach nadzorczych (a przecież tylko PiS podobno to robił xdd)
6.niedopuszczenie do przesłuchania przed komisją Trzaskowskiego i kidawy którzy uwalili wybory kopertowe i są winni straty 70 mln złotych
7.dwa miliardy na kancelarię premiera -
1. Bezbarwnie przejęta TVP
2.bezprawny wyrok na Kamińskiego i wąsika wydany przez syna działaczki platformy i totalnego antypisowca
3.tortury więźniów politycznych
4.afera wiatrakowa
5.nepotyzm w radach nadzorczych (a przecież tylko PiS podobno to robił xdd)
6.niedopuszczenie do przesłuchania przed komisją Trzaskowskiego i kidawy którzy uwalili wybory kopertowe i są winni straty 70 mln złotych
7.dwa miliardy na kancelarię premiera -

Edyward +107
źródło: BozkowieKiedysBozkowieDzis
Pobierz

Ktoś miał z tym do czynienia?
Nadaje się dla początkującego leszcza w temacie?(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_1633006985ewPe1GvYsPspq3PcmNMuYy.jpg
Pobierz@trevoz
Dzięki Panowie
Odnośnie tej książki to jQuery się nie opłaca już uczyć, a część o JS jest całkiem spoko... jak się zna trochę już JS i chce coś szybko sprawdzić, ale do nauki to jej nie polecam. Kurs 4.7 na Udemy, a ta książka to niebo a ziemia.
edit: jeszcze
źródło: comment_163309506889HBgyvUmWrvKH0TJ0txL2.jpg
PobierzTo strefa kursów czy udemy?
Udemy na pewno, tam jest bardzo duża konkurencja więc trudniej dostać lepszą ocenę i kursy mają znacznie więcej uczniów przez co jest znacznie większy feedback dla nauczycieli.
Ale o efekty nie masz co mnie pytać, bo ja JS z doskoków korzystam jako dodatek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale od razu po skończeniu kursu napisałem sobię dla zabawy grę w stylu pierwszej Zeldy, tylko z grafiką ASCII.
@TomSz
Taki sobie wziąłem bo akurat była promka(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_16335392211nxSzK5uDkc4QMaEBDBCLS.jpg
Pobierz