Wpis z mikrobloga

@pietrek3121: ostatnio odmalowana babka w nowiutkim Porshe Cayenne przejechała mi bokiem po zderzaku wypożyczonego gruza-dostawczaka. Wysiadłem, by zobaczyć czy coś widać na aucie (i to już zjechanie) a ona w tym czasie uciekła.

Kierowczynie SUVow to nie mem - to stan umysłu.
  • Odpowiedz
  • 91
@GG99 a jechalem sobie motórem zawiezc fakturki do ksiegowej. Przepisowo do bolu. Pani w-----a sie na moj pas ruchu, wlaczajac sie z pobocza, zajechala mi droga bo nie upewnila sie, czy w ogole ma wolny pas. W-------m sie na ryj na tory tramwajowe przez 30cm kraweznik. Zlamalem lopatke i potluklem noge. Pani pojechala w cholere XD oczywiscie paniusia w ciemnych cynglach w SUVie. No i pani ma sprawe karna o spowodowanie
  • Odpowiedz
Dobra, Trisomia 21 usunął mój komentarz więc jeszcze raz:

Z suviarzami powinno się robić to samo co z szanownymi seniorkami, bowiem są oni drogowym odpowiednikiem tramwajowych starszych pań.
  • Odpowiedz
jest normalnym typem który lubi swoją prace, ma dobre wyniki więc ma z tego sporo kasy i nie musi nic udowadniać

@Dymass: Nie no wiadomiks. Wymyślona baba jest zła i glupia a jej wymyślony chłop jest mądry i dobry.
  • Odpowiedz
@bacanahali: to jest akurat zrozumiałe, nie zliczyłbym ile razy w życiu zatrzymywałem się na zakazie żeby kogoś tylko szybko wysadzić (albo ktoś się zatrzymał żeby wysadzić mnie), choć mógłbym zatrzymać się legalnie w niewielkiej odległości od tego miejsca, ale nikomu to nie przeszkadzało i obydwoje na tym zaoszczędziliśmy jakąś tam minutę czy dwie.
Choć z dzieckiem bym raczej tak nie robił, chyba że z ogarniętym nastolatkiem który wie że ma
  • Odpowiedz
  • 0
@bigos555 nikt nie napisal, ze jest dobry, ale skoro zonka chwali sie pozycja meza, to znaczy, ze raczej on zarabia i ma.pozycje, a jej jedyna pozycja to od tylu, albo na misjonarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz