Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Dziś rano na krecie było trzęsienie ziemi. Strasznie ujowe uczucie, nie polecam ()
Jakiś wykopek wie coś więcej? gdzie było epicentrum?
#kreta
#grecja
#trzesienieziemi
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@DingoSra: yep jestem teraz na krecie i chwilę temu dało się coś wyczuc jak leżałem na plaży na leżakach, ale myślałem że mi się to wydaje ze jestem przewrażliwiony już na tym punktcie
  • Odpowiedz
  • 1
@pernikovy_tatko: ludzie mają w------e. Jak lokální tak i turyści
Później Było czuć jeszcze z dwa razy mniejsze wstrzasy ale msm nadzieję że już to jest koniec :)
  • Odpowiedz
@paddy: Siema, wybieram się w środę na Kretę. Powiesz czy mi czy tam gdzie jesteś są komary? :P Bo nie wiem czy brać spray. Jedni mówią, że są drudzy, że nie.

A i czy jak byłeś na lotnisku to badali wyrywkowo ludzi? Nieszczepiony jestem i jestem ciekaw czy mnie nie zgarną ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@schreder: dobrze ze pytasz, w dzień oczywiście nie, ale w nocy atakuja jak p------e
my wybraliśmy aparmatment z opcją klimatyzacji której nie używaliśmy a co za tym idzie mieliśmy przez całe 2 tyg otwarte drzwi na balkon i przez pierwsze dwie noce było tak gorąco w nocy że chcieliśmy spać nie przykryci ale komary tak atakowały się musieliśmy się przykryc :) Na następną noc chciałem już wszytskie okna i drzwi
  • Odpowiedz