Aktywne Wpisy

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Jedyną opcje widzę w tym że musiałbym użyć jakiś darmowych proxi żeby nie zaliczyć bana.
Teraz moje pytanie. Jakie zagrożenia na mnie czekają przy używaniu darmowych serwerów z poziomu kodu?
W requestach nie podaję żadnych wrażliwych danych, jedynie pobieram stronę i później sobie ją obrabiam.
#proxy #security #python #webscraping #programowanie #bezpieczenstwo
Selenium w trybie headless i tak jest turbo wolniejsze od zwykłego requestsa.
https://free-proxy-list.net/
Czyli jak uderzam do strony bez przesyłania zadnych danych (typu login, haslo) to nic mi nie grozi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy może jest jakiś haczyk o którym nie wiem przez który ktoś jest w stanie dobić się do danych u mnie lokalnie?
jak masz jakieś pytanie odnośnie robienia botów to wal, bo już ich trochę zrobiłem
Dzieki wszystkim za podpowiedzi. Skrypt już mam ogarnięty, na razie dalem poprostu sleepa miedzy wbijaniem w kolejne strony bo zależało mi na czasie. W wolnej chwili lukne na Wasze rozwiązania :)