Aktywne Wpisy
NadwornyPanicz +64
Powiedzcie mi, co trzeba mieć w głowie, żeby wejść w franczyzę na budkę z kebabem? Moim zdaniem franczyza ma sens, gdy marka jest naprawdę pożądana i popularna: np. KFC czy Mak. Już nawet franczyza z Żabką (już pomijam warunki, bo są różne plotki o tym) stoi wyżej niż franczyza na kebaba. Żabka nie jest passe, ludzie normalnie tam kupują, a nawet wśród tej słynnej młodzieży - jest spoko i hehe trendy.
A
A
źródło: image
Pobierz
nocnica +136
Wychodzi na to, że Epstein całymi dniami siedział i odpisywał na maile nie tylko jakimś politykom, celebrytom i innym personom ze świecznika, ale także jakimś randomom z Piedziszewa Dolnego, a ich liczba szła w setki ludzi i on to wszystko ogarniał. Do tego wszystkiego znajdował czas na dzikie imprezy i gwałcenie dzieci. Gość musiał być mistrzem organizacji i samodyscypliny :P
#epstein #afera
#epstein #afera

. >:(
źródło: comment_mFFoGbZaQbKDsrzRMAWt0YTWeZbKLESK.jpg
PobierzNo jest mobilna, jest, masz jakiś system operacyjny na telefonie? Ale nawet jak nie masz i wchodzisz przez przeglądarkę, to powinna się automatycznie włączać wersja na telefony.
Mam Linuksa, ale nie ma appki.
Jest mobilna wersja mikrobloga. Na razie średnio mi podchodzi. Może później jeszcze zerknę, bo i tak rzadko używam.