Kupuje nowe ajfony co roku od chyba IP 6, ale to pierwszy rok, gdzie można z b---y wejść na stronę i zamówić z dostawą na jutro (albo max 3 dni).
Sprawdziłem kilka losowych sztuk i kolorów, i o ile np. x-kom i komputronik ma "wydłużony czas dostawy", tak sklepy z listy poniżej mają wysyłkę większości modeli albo w ciągu 24h, albo w ciągu 3 dni xD MediaMarkt RTV Euro AGD iSpot ("Dostępność: w salonach")
Ciekawe czy błąd czy rzeczywiście dostawa od Apple jeśli zamówi się teraz jest za miesiąc, a z rtv euro agd na jutro XD
@moobot22: Czeka na operatora = czeka na potwierdzenie nowej dostawy. Ja dziś zamówiłem o 9:00 z Euro i już jutro mam kuriera. Po 14:00 w Euro status zmienił się z „odbierz już w sobotę” na „dostawa w ok. 3 dni robocze”, a ok 20:00 już był „produkt niedostępny”. Wyczerpały się zapasy jakie mieli i czekają na kolejna dostawę
Sprawdziłem kilka losowych sztuk i kolorów, i o ile np. x-kom i komputronik ma "wydłużony czas dostawy", tak sklepy z listy poniżej mają wysyłkę większości modeli albo w ciągu 24h, albo w ciągu 3 dni xD
MediaMarkt
RTV Euro AGD
iSpot ("Dostępność: w salonach")
Ciekawe czy błąd czy rzeczywiście dostawa od Apple jeśli zamówi się teraz jest za miesiąc, a z rtv euro agd na jutro XD
#iphone #apple