Aktywne Wpisy
Zoriuszka +481
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
WielkiNos +517
Wyobrażacie sobie być małym chłopcem i mieć za matkę taką zakałę, która nie pozwala synowi na najbardziej męskie i pierwotne zajęcia w męskim gronie?
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Swoją drogą w tym samym czasie baba pewnie narzeka gdzie się tylko da, że nie ma już prawdziwych facetów. No nie ma, bo ich od małego kastrujecie.
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #p0lka #bekaztwitterowychjulek #tatacontent
Hej, przeprowadziłem się kilka dni temu na Nadodrze i szukam dostawcy internetu który będzie w miarę możliwości bezawaryjny. Mój poprzedni dostawca nie ma tu zasięgu (podobnie jak 90% innych dostawców do których dzwoniłem...).
Do wyboru mam:
#orange
#vectra
#netia
#tmobile
#play
#rfc
Proszę o jakieś opinie bo nie jestem na bieżąco z tym jak śmigają teraz usługi u dużych operatorów, ostatni raz gdy miałem internet od dużego dostawcy (orange, jakieś 10 lat temu?) to naciąłem się na ofertę typu ,,internet bez limitu, ale jak przekroczysz ileś tam Gb zużycia to spowalniamy Ci go tak że lepiej już kraść wifi od sąsiada ", do tego często go wywalało...
Z góry dziękuję za pomoc i życzę miłego dnia ʕ•ᴥ•ʔ
@PandyToLekNaRasizm: do wyboru masz 6 ISP, czyli obdzwoniles 60? We Wroclawiu?!?
@efceka: ja mam swiatlowod 150/50 i jest spoko. Zaleta swiatla nad miedziakami jest taka, ze na swiatlowodzie zazwyczaj nie zauwazysz zadnego wzrostu pingu do momentu az zblizysz sie do granicy przepustowosci
czyt. mozesz grac i pobierac cos i ping moze o 2-3 ms podskoczy jak qos qlaczysz i zablokujesz internet na maks przepustowosc - kilka %
a na miedziaku
Wyraziłem się nieprecyzyjnie, najpierw sprawdzałem stronę danego dostawcy i szukałem na niej jakiejś mapki zasięgu, jak nie było to wtedy dzwoniłem.
Twój komentarz o 60 ISP zainspirował mnie do poszukania jakiegoś spisu dostawców by sprawdzić czy jakiegoś pominąłem link.
Mam jeszcze 3 opcje do których jutro zadzwonię by sprawdzić czy mają
Aczkolwiek z doswiadczenia unikalbym malych firm. Z jednej strony niby kontakt niby szansa na naprawe awarii wieksza, bo moloch bywa mocno bezwladny w tym wzgledzie. Ale z drugiej to moze byc wada bo malo ludzi, jakas wieksza awaria i amba, plus moze byc srednio z podejsciem do klienta.
Ja na olbinie w kamienicy mialem UPC