Wpis z mikrobloga

@dupo_kanapka: bo jestem internetowym napinaczem skrzywdzili mnie dawno temu w szkole i żal który mnie przepełnia przez te lata wkońcu ma szanse znaleźć ujście w ataku na bezbronne przypadkowe osoby w internecie które w jakiś sposób się wyróżniły a ty wracaj zostawić mu łapke w góre haha
  • Odpowiedz
@trejn: Ale jego kanał to kupa bezużytecznego kontentu. Jak na sali jest ktoś, kto go ogląda to jest albo głąbem albo tzw. time wasterem. Koleś nic nie robi, prócz bezsensownego testowania nowych, nieznanych i gównianych dystrybucji. WTF! ( ͡º ͜ʖ͡º) A sam autor kanału, to jest dzban. Pieprzy truizmy i ogóły, zamiast konkretów i dokładnych informacji. A poza tym, nie wiem kogo fascynuje taki kontent.
  • Odpowiedz
@ninio: Nic mnie nie boli, ale Ciebie boli, że się pultasz o swojego idola. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Po prostu nie widzę sensu promowania kogoś takiego, co nic nie wnosi swoją obecnością na „Jutubach”. W moim wpisie powyżej napisałem o co chodzi, więc oszczędź palców na takie durne wpisy.
  • Odpowiedz
@Nahmere:
Po pierwsze, chyba faktycznie jesteś w wieku nastoletnim, jeżeli uważasz, że ludzie mają swoich "idoli".
Po drugie, kim ty jesteś, że uzurpujesz sobie prawo do decydowania kto ma prawo publikować na youtube?
A "pultam się", bo jakiś facet robi coś co mu sprawia przyjemność dla ludzi którzy chcą go oglądać a już zlatują się "rodacy" żeby go ściągnąć w dół, typowe.
  • Odpowiedz