Aktywne Wpisy
Cesarz12345 +17
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
zbigniew_wodecki +324
Po jaką cholerę ustawiać je na ważenie każdego produktu, i to jeszcze jakieś turbo dokładne gdzie co chwilę jest coś nie tak.
"Włóż towar do pojemnika"
"Za chwilę podejdzie asystent"
W Lidlu to jeszcze jest do tych kas jakaś osoba która stale je ogarnia, bo w #biedronka po tym jak raz się spotkałem z sytuacją gdy kasjer przerywał skanowanie żeby podejść do samoobsługowych to już więcej mojej nogi tam nie postawie xD
Chyba w #auchan są takie kasy bez wagi, i dział to sprawnie tak jak powinno.
Najlepsza kasa samoobsługowa jaka spotkałem jest w #decathlon wkładasz do dziury produkty i już są zeskanowane, bach płacisz i wychodzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niestety trzebaby na każdy produkt nakleić mała naklejkę.
#oswiadczenie #gownowpis #gorzkiezale #zakupy
Komentarz usunięty przez autora
Skoro mam sam kasować to niech dadzą zniżkę jakąś, w tedy by to miało sens. Po co mam robić coś co za mnie może zrobić wyszkolony pracownik :x
Nigdy nie mam takich problemów. Co orawdaz najlepsze lasy są w Carrefour, gdzie jest stale pani ekspedientka pomagająca jak coś się stanie, oraz nie ma głupich bramek jak w Lidlu.
Niemniej jednak, jak już się minimalnie ogarnie co i jak, jest gituwa.
Aczkolwiek fakt, w Lidlu działa to słabo. Co nie oznacza że się nie da.
Od kilku miesiecy nie bylem w ogole przy zwyklej kasie