Wpis z mikrobloga

Kasy samoobsługowe w #lidl To taka porażka, że już wolę iść do zwykłej postać, wyjdę nawet szybciej a nie stracę tyłu nerwów...
Po jaką cholerę ustawiać je na ważenie każdego produktu, i to jeszcze jakieś turbo dokładne gdzie co chwilę jest coś nie tak.
"Włóż towar do pojemnika"
"Za chwilę podejdzie asystent"
W Lidlu to jeszcze jest do tych kas jakaś osoba która stale je ogarnia, bo w #biedronka po tym jak raz się spotkałem z sytuacją gdy kasjer przerywał skanowanie żeby podejść do samoobsługowych to już więcej mojej nogi tam nie postawie xD

Chyba w #auchan są takie kasy bez wagi, i dział to sprawnie tak jak powinno.

Najlepsza kasa samoobsługowa jaka spotkałem jest w #decathlon wkładasz do dziury produkty i już są zeskanowane, bach płacisz i wychodzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
niestety trzebaby na każdy produkt nakleić mała naklejkę.

#oswiadczenie #gownowpis #gorzkiezale #zakupy
Pobierz Szawagier - Kasy samoobsługowe w #lidl To taka porażka, że już wolę iść do zwykłej po...
źródło: comment_1631961910XdiLaWt3o3RvYnHoOoOjte.jpg
  • 55
@Szawagier: ja jak mam alko albo cos na sztuki/wage(bulki, warzywa, owoce itp) to ide do zwyklej, bo do alko i tak woła, a z tą wagą tez czesto jakis błąd i trzeba czekac. Jak zwykle produkty w opakowaniach to do samoobsługowej.
@Szawagier: W auchan jest sztos. Tam są kasy bez wagi i kasownik-pistolet. jak robisz małe zakupy to nawet z rąk nie musisz wyciągać. A jak bierzesz wózek to układasz wszystkie towary kodem do góry i też nie musisz każdego brać do ręki. A decathlon wiadomo. Zajebiście ale nie do zrobienia dla warzyw