Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 37
@Weronika1986: to co mówisz to prawda, jeśli to wolne jest płatne, to i faceci powinni mieć dodatkowe. Tak na serio, to mamy zagwarantowane l4 i urlopy na żądanie. A jak baba źle się czujęe przy okresie, to jest to na pewno jakaś choroba. Ja np dostaje gorączki i dreszczy i jestem w trakcie diagnozowania xd a feministki, co przyklaskują temu, to też idiotki- i tak są pracodawcy co nie chcą
  • Odpowiedz
@banjo

a feministki, co przyklaskują temu, to też idiotki- i tak są pracodawcy co nie chcą zatrudniac kobiet (bo macierzyński, bo wolne z okazji choroby gowniaka- które przysługuje według kodeksu pracy), a jeszcze dorzucmy to XDD to już w ogóle

Dokładnie, w ogóle nie myślą o społeczno-ekonomicznych konsekwencjach tego rozwiązania xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Weronika1986: No ale ja nie czaje o co problem, te firmy DOBROWOLNIE dają taką możliwość, jeśli będziesz czuł się opresjonowany w takiej robocie to idź do innej i czil. Co innego gdyby to rozwiazanie było narzucone przez państwo
  • Odpowiedz
@paula_pila:

@zdrepcevakrv: nie czytam, już w pierwszych zdaniach zarzucasz, że popieram pomysł takiego urlopu.

Następnym razem czytaj ze zrozumieniem zanim się tak napocisz

śmiechłem, bo właśnie pisałem, o takich co nie chcą słuchać i czytać, skasuj komentarz, bo zaraz ktoś od black pill napisze, że typowa polka jest typowa i to, że nie chcesz czytać to potwierdza
zdrepcevakrv - @paula_pila:

@zdrepcevakrv: nie czytam, już w pierwszych zdaniach z...

źródło: comment_1631906668uKNVYKx4a5rwaTQnmlNZtA.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@jestemaska: Idąc twoim tokiem myslenia to pracodawca moze dac platne wolne kobiecie a czy pracodawca moze wedlug Ciebie placić kobiecie mniej za to ze jest kobietć?- przeciez to pracodawca sam decyduje komu dac jaki przywilej wiec problemu chyba z tym byc nie powinno?
  • Odpowiedz