Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +472
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
#bekazprawakow #neuropa #prawackalogika
@Back_Space: to możesz mi powiedzieć, dlaczego praktycznie pod każdym swoim wpisem kasujesz ludziom wpisy i dodajesz ich na czarną listę? xD I nie, argument, że "treści niezgodne z regulaminem" nie zadziała, nie jestem konfederatą, mam jeszcze mózg.
Napisałem, że miałeś inne konta. Potrafisz czytać ze
NA JAKIEJ PODSTaWIE TWIERDZISZ ŻE TO AKURAT JA MIAŁEM JAKIEŚ WCZEŚNIEJSZE KONTA
Specjalnie dla ciebie zacytuję, to co napisałem, gdybyś miał problemy z czytaniem. Dlaczego twierdzisz
@Back_Space: wtrąciłem się bo przyjemność mi sprawia złomowanie kłamcy i mitomana. To, że jesteś na skraju rozumu świadczy fakt, że kopiujesz moje posty i boli ciebie to, że się wtrącałem, bo w twojej głowie może byś nie był tak skompromitowany, gdyby nie to, że ja dołączyłem do dyskusji xD
@Trixie: No i sam wyszedłeś na kłamcę i mitomana, dlatego właśnie pytam, po co się wtrącałeś. To, że jesteś na skraju rozumu świadczy fakt, że zarzucasz że kopiuję twoje posty i oczerniasz mnie że boli mnie to, że się wtrącałeś, bo w twojej głowie może byś nie był tak skompromitowany, gdyby nie to, że dołączyłeś do dyskusji
Trzeba było nie usuwać komentarza skoro masz taką krótką pamięć xD
Dlaczego nie możesz po prostu pogodzić się z tym, że jesteś zwykłym oszustem? Serio aż tak choroba psychiczna ci