Wpis z mikrobloga

Ale ja W OGÓLE nikogo nie cenzuruję

@Back_Space: to możesz mi powiedzieć, dlaczego praktycznie pod każdym swoim wpisem kasujesz ludziom wpisy i dodajesz ich na czarną listę? xD I nie, argument, że "treści niezgodne z regulaminem" nie zadziała, nie jestem konfederatą, mam jeszcze mózg.
  • Odpowiedz
@Back_Space: nie oczerniam ciebie, ledwie stwierdzam fakt, że jesteś patologicznym kłamcą, mitomanem, błaznem i co gorsza, schizofrenikiem, bo co chwilę się gubisz w zeznaniach i piszesz co innego. Jesteś osobą, którą nie da się normalnie traktować. Ile razy ciebie przyłapałem dzisiaj na kłamstwie, sprostowałem i dałem na to dowody? Chyba sporo co nie, ale twój mózg chyba już jest na takim etapie, że siebie sam co chwilę okłamujesz, że tak
  • Odpowiedz
@Neubert: A ja napisałem:

NA JAKIEJ PODSTaWIE TWIERDZISZ ŻE TO AKURAT JA MIAŁEM JAKIEŚ WCZEŚNIEJSZE KONTA

Specjalnie dla ciebie zacytuję, to co napisałem, gdybyś miał problemy z czytaniem. Dlaczego twierdzisz
  • Odpowiedz
@Trixie:oczerniasz mnie, a ja stwierdzam fakt, że jesteś patologicznym kłamcą, mitomanem, błaznem i co gorsza, schizofrenikiem, bo co chwilę się gubisz w zeznaniach i piszesz co innego. Jesteś osobą, którą nie da się normalnie traktować. Ile razy ciebie przyłapałem dzisiaj na kłamstwie, sprostowałem i dałem na to dowody? Chyba sporo co nie, ale twój mózg chyba już jest na takim etapie, że siebie sam co chwilę okłamujesz, że tak nie
  • Odpowiedz
Po co się wtrącałeś?

@Back_Space: wtrąciłem się bo przyjemność mi sprawia złomowanie kłamcy i mitomana. To, że jesteś na skraju rozumu świadczy fakt, że kopiujesz moje posty i boli ciebie to, że się wtrącałem, bo w twojej głowie może byś nie był tak skompromitowany, gdyby nie to, że ja dołączyłem do dyskusji xD
  • Odpowiedz
wtrąciłem się bo przyjemność mi sprawia złomowanie kłamcy i mitomana

@Trixie: No i sam wyszedłeś na kłamcę i mitomana, dlatego właśnie pytam, po co się wtrącałeś. To, że jesteś na skraju rozumu świadczy fakt, że zarzucasz że kopiuję twoje posty i oczerniasz mnie że boli mnie to, że się wtrącałeś, bo w twojej głowie może byś nie był tak skompromitowany, gdyby nie to, że dołączyłeś do dyskusji
  • Odpowiedz
@Trixie: I oczywiście że pamiętam - ja nie cenzuruję. Wciąż mi nie odpwowiedziałeś na pytanie czy moderacja cenzuruje gdy usuwa łamiący regulamin komentarz, takim jesteś błaznem.
  • Odpowiedz
@Back_Space: no i dalej to robisz ¯\_(ツ)_/¯ Może jak dorośniesz i przejrzysz swoje obecne wpisy, to się złapiesz za głowę i będziesz miał nauczkę na przyszłość xD Jesteś tak przewidywalny jak to, jaka strona będzie nastęna w książce, twój mechanizm kłamstwa jest bardzo prosty do rozgryzienia, żeby nie powiedzieć prostacki xD
  • Odpowiedz
@Trixie: no i dalej to robisz ¯_(ツ)_/¯ Może jak dorośniesz i przejrzysz swoje obecne wpisy, to się złapiesz za głowę i będziesz miał nauczkę na przyszłość xD Jesteś tak przewidywalny jak to, jaka strona będzie nastęna w książce, twój mechanizm kłamstwa jest bardzo prosty do rozgryzienia, żeby nie powiedzieć prostacki xD

Dlaczego nie możesz po prostu pogodzić się z tym, że jesteś zwykłym oszustem? Serio aż tak choroba psychiczna ci
  • Odpowiedz