Aktywne Wpisy

nameisnull +186
Znalazłem ogłoszenie, bo szukam BMW z serii 1 dla mojej Pani i coś takiego mnie zainteresowało.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-1-ID6HDi8e.html
Zapłaciłem za raport to podzielę tym co zobaczyłem.
#motoryzacja #januszebiznesu
źródło: Zrzut ekranu z 2025-10-19 09-16-51
Pobierz
slawomirus +590
Zrobiłem pokrowiec na patyczka do uszu ale nikt mnie nie pochwali bo jestem ze wsi
#diy #tworczoscwlasna #humorobrazkowy
#diy #tworczoscwlasna #humorobrazkowy
źródło: temp_file1106070501455262546
Pobierz

@Opportunist: praca zarobkowa jest ważna, ale to jednak osoba, która zostaje z dzieckiem poświęca cały swój umysł. To jest psychicznie trudne - siedzisz niewyspana w domu z maluchem i starasz się ogarniać dom. Nie masz za bardzo
Widziałem wczoraj ten wpis i Sok nawet mnie trochę p-------ł, ale z kojtekstu wynikało, że jest teoretykiem więc nie chciało mi się dyskutować.
Jestem ojcem od 11 miesięcy. Odebrałem poród u siebie w domu (z pomocą wykwalifikowanej położnej), żeby nie było szpitalnego stresu i traktowania jak bydło przez personel medyczny.
Pierwszy miesiąc spędziłem na tacieżyńskim i dobrze, bo połóg był ciężki i prawie cały miesiąc skakałem wokół baby i dziecka, żeby
W Niemczech.
Wspaniałe! Rano obudziły nas skurcze, więc zrobiliśmy normalne śniadanie w oczekiwaniu na położną, posiedzieliśmy parę godzin na kanapie i się zaczęło. Poród zrobiliśmy w sypialni. Poszło całkiem sprawnie, odcięcie pępowiny i mama z bobo do łóżka, a ja poogarniałem i też do łóżka. Wieczorem położna przyszła jeszcze raz zbadać mamę i zważyć młodego.
A co do samych emocji, to oprócz radości jeszcze ogromna adrenalina - organizm wie,
U mnie było ciężej, bo mąż długo pracuje i często wybywa w weekendy sluzbowo-hobbystycznie.
@Opportunist: to przecież mogłaś sobie poszukać modelu gotującego XD Nie brakuje takich.
Poza tym pewnie zarabia więcej od Ciebie, maluje chatę, koło zmieni itp.