Aktywne Wpisy

brazowooka_eM +54
Bez kitu, 109 polskich cebulionów żeby mieć dostęp do rzeczy, które powinny zostać wprowadzone w jakiejś darmowej aktualizacji, a które inne gry Diablopodobne mają od lat, fajnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no
Jako wieloletnią graczkę, fankę Diablo, naprawdę tysiące przegranych godzin po prostu boli, że kur*y z Blizzarda biorą nasmarowane d---o i wsadzają graczom w odbyt, a Ci grzecznie mówią, że spokojnie - jeszcze zostało dużo miejsca xD no

adamsowaanon +51
Chciałem tylko pogratulować bezdzietnym startym babom po 25tce,
Nie macie dzieci,
Za to macie depresje i łykacie tabletki na nie.
Macie wybór 50 milionów chłopa Extra w wieku 18-40 lat nad kobietami w tej grupie wiekowej. A dalej 30-40% bab nie potrafi znaleźć odpowiedniego chłopa.
Wydalyscie dziesiątki tysięcy PLN na makijaże, kłaki, szpachle, pazury, perfumy, a efekt dalej ZEROWY.
Wzrost
Nie macie dzieci,
Za to macie depresje i łykacie tabletki na nie.
Macie wybór 50 milionów chłopa Extra w wieku 18-40 lat nad kobietami w tej grupie wiekowej. A dalej 30-40% bab nie potrafi znaleźć odpowiedniego chłopa.
Wydalyscie dziesiątki tysięcy PLN na makijaże, kłaki, szpachle, pazury, perfumy, a efekt dalej ZEROWY.
Wzrost

po polsku też by mi się nie chciało ale tak to wymówkę mam
Komentarz usunięty przez autora
The deadman's tomb (it is ok to make jokes at the author's expense by now) is a long, harrowing adventure across humanity's existence and humanity's collective philosophy. It is, above all, Heisman's personal work, and is truly a suicide note, left to explain why he has chosen to off himself. It was as if he were trying to defend his own suicide, his own depression, by pulling off the