Aktywne Wpisy

wykop +44
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w

luxkms78 +357

Próbowałem zacząć też od: npm install -g create-react-app, też się wysypuje
Szukałem w google ale nic nie znalazłem. Może ktoś wie o co chodzi?
Node przeinstalowany na najnowszą stabilną wersje.
#react #frontend #webdev
npx create-react-app test - efekt taki jak na screen'ie
npm install -g create-react-app - daje efekt taki jak na obrazku
npm uninstall -g create-react-app
yarn global remove create-react-app
folder w którym jestem jest pusty
screen
Rozgryzłem o co chodzi.
Yarn w nowej wersji ma opcje że zamiast tworzyć folder node_modules i pełno tych wszystkich plików, pakuje to do zip'a (to później też może traktować jako plik .jar).
Ostatnio się tym bawiłem, wychodzi na to że albo reinstalacja nie resetuje pliku konfiguracyjnego, albo coś innego się stało.
W każdym razie w pliku konfiguracyjnym miałem teraz - nodeLinker: nodeLinker
Stąd błąd 'any available linker'
Próbowałem
Komentarz usunięty przez autora