Aktywne Wpisy

MonazoPL +34
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: Revolut 175 zł
Pobierz
Tajemnicza wgniotka na masce i peknieta lampa od strony pasazera. Nic nie slyszalem w trakcie jazdy by jebło. A u rodziców jak bylem to jestem pewny ze nic nie bylo xd c--j wie

Proszę o pomoc. Mega podstawowy problem. Nie mogę uruchomić skryptu. Z wiersza polecenia.
1. Zainstalowałem sobie za pomocą PIPa taką o to paczkę https://google-images-download.readthedocs.io/
2. Wykonałem wszelkie testy odnośnie poprawności zainstalowania owej paczki i powinno już działać.
3. Następnie wpisuję przykładową komendę ze strony autora paczki:
$ googleimagesdownload --keywords "Polar bears, baloons, Beaches" --limit 20I dostaję następujące błędy:
źródło: comment_1631179141J8vYQJZYsBWE0c3Sg6KXws.jpg
Pobierz'googleimagesdownload' is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file.
Komentarz usunięty przez autora
Ok. Zastosuję się do uwag i będzie działać. Dzięki. Kumam ocb.
EDIT
Działa już. Trzeba było dodać do patha. Dziękuję.