@Beesly: Aha teraz doczytałem ze współczujesz jej - daruj sobie nie musisz jej współczuć, ja jej nie traktuje jako gorsza a ona mnie nie traktuje jako przedłużenie jej kobiecości
Może ty kiedyś dojrzejesz do tego jak powinien wyglądać związek partnerski a nie związek oparty na konwenansaxh i niby jakimś wzajemnym uzupełnianiu się we współczesnym kraju pierwszego świata gdzie każdy ma równe szanse
@Szalom: ale Ty właśnie powtarzasz to co ja napisałam w pierwszym komentarzu - mam zajebista sytuację w Polsce, kobiety w innych krajach i nasze babki miały p--------e. Nie umiesz w ogóle czytać ze zrozumieniem. I co jak co, ale akurat jestem w cudownym związku, w którym mój niebieski rozumie, ze jestem słabsza i potrafi na przykład ustąpić mi miejsca albo zrobić za mnie cokolwiek co jest dla mnie ciężkie. Jestem
@Beesly: Ja na szczęście nie place temu nierządowi żadnych podatków ale kazda osoba postronna powinna widziec patologie tej sytuacji i sie jej sprzeciwiac (o ile ma rozum i godnosc czlowieka)
@Beesly: Niezłe fikołki xd o jakich sloikach ty mówisz? Tak, nie otwieram słoików mojej żonie bo nie ustępuje randomowym kobietom miejsca w autobusie tylko dlatego ze maja inne genitalia
Nadal mi nie odpowiedziałaś - jaki związek twoja słabsza siła fizyczna ma z tym czy możesz czy nie stać w autobusie?
kobiety kiedyś dochowywaly dziewictwa do slubu, byly wierne, umialy gotowac i zajac sie domem, chcialy miec gromadke dzieci ktorymi potrafily sie zajac
nie dość, że projektujesz sobie w głowie wirtualizacje pod swoją tezę, to jeszcze argumentujesz wszystko na podstawie patologicznych doświadczeń w swoim kręgu. Opowiedziane przez kolejne sfrustrowane tymi doświadczeniami osoby. Właśnie dlatego kobiety przez tyle lat miały miejsce w kuchni, bo nikt nie chce słuchać takiego gdakania emocjonalnego. Dobrze, że zachód idzie drogą równouprawniania kobiet. Kolejne pokolenia kobiet będą mogły też p-------ć, że kiedyś
@heinricha_hammler: no na szczęście prawdziwe życie to nie wykop, a zatem wygląda zupełnie inaczej niż się je na wykopie no life’y starają malować (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1631163108kRs423C1cA0XbMTyY1dR6J.jpg
PobierzMoże ty kiedyś dojrzejesz do tego jak powinien wyglądać związek partnerski a nie związek oparty na konwenansaxh i niby jakimś wzajemnym uzupełnianiu się we współczesnym kraju pierwszego świata gdzie każdy ma równe szanse
to skandal ze kobieta srednio pobiera emeryture 22 lata a facet 9
do tego czesto przejmuja wyzsze emerytury swoich mezow po ich smierci
chyba normalne jest ze popieram sprawiedliwe rozwiazanie a nie takie gdzie jedna grupa pasozytuje na drugiej i bogaci sie jej kosztem ?
ciekawe jak duzy bylby trzask dup gdyby odwrocic sytuacje
Nadal mi nie odpowiedziałaś - jaki związek twoja słabsza siła fizyczna ma z tym czy możesz czy nie stać w autobusie?
Tak, ta dyskusja prowadzi do nikąd
@pepejewishfrog: To się nazywa brak poglądów i dostosowywanie się zależnie od sytuacji, tacy jak oni raz będą postępowi, raz konserwatywni.
@mleko23 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie dość, że projektujesz sobie w głowie wirtualizacje pod swoją tezę, to jeszcze argumentujesz wszystko na podstawie patologicznych doświadczeń w swoim kręgu. Opowiedziane przez kolejne sfrustrowane tymi doświadczeniami osoby. Właśnie dlatego kobiety przez tyle lat miały miejsce w kuchni, bo nikt nie chce słuchać takiego gdakania emocjonalnego. Dobrze, że zachód idzie drogą równouprawniania kobiet. Kolejne pokolenia kobiet będą mogły też p-------ć, że kiedyś
i korzystaj w pełni z ulg i przywilejów życia, ale nie rób błędów myślowych w swoich wywodach. Zostaw to tym co bardziej cenią logikę niż emocje.