Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
potatowitheyes +97
Wołam plusujących mój poprzedni wpis.
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD
@pan_alternator zwrócił mi uwagę, że takie losowanie książki łamie ustawę antyhazardową. Ja sobie pomyślałem "co za bzdruda", ale wpisałem w chatagtp i on mi potwierdził, że faktycznie takie losowanie jest niezgodne z prawem xD Za chwilę dodam kolejny wpis, w którym nie będzie już losowania a konkurs. Sorry, że się zesralem, ale chcę mieć w miarę spokojny weekend xD

źródło: comment_1631163108kRs423C1cA0XbMTyY1dR6J.jpg
PobierzMoże ty kiedyś dojrzejesz do tego jak powinien wyglądać związek partnerski a nie związek oparty na konwenansaxh i niby jakimś wzajemnym uzupełnianiu się we współczesnym kraju pierwszego świata gdzie każdy ma równe szanse
to skandal ze kobieta srednio pobiera emeryture 22 lata a facet 9
do tego czesto przejmuja wyzsze emerytury swoich mezow po ich smierci
chyba normalne jest ze popieram sprawiedliwe rozwiazanie a nie takie gdzie jedna grupa pasozytuje na drugiej i bogaci sie jej kosztem ?
ciekawe jak duzy bylby trzask dup gdyby odwrocic sytuacje
Nadal mi nie odpowiedziałaś - jaki związek twoja słabsza siła fizyczna ma z tym czy możesz czy nie stać w autobusie?
Tak, ta dyskusja prowadzi do nikąd
@pepejewishfrog: To się nazywa brak poglądów i dostosowywanie się zależnie od sytuacji, tacy jak oni raz będą postępowi, raz konserwatywni.
@mleko23 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i korzystaj w pełni z ulg i przywilejów życia, ale nie rób błędów myślowych w swoich wywodach. Zostaw to tym co bardziej cenią logikę niż emocje.