Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +926
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
nowszyja +391
Psiarze to jest obecnie największa patologia w polskich miastach i nie zapraszam do dyskusji. Kolejny raz o 6 rano zostałem obudzony przez ujadające psy na osiedlu, bo jest ich już tak dużo, że same dostają p-------a i wzajemnie na siebie ujadają na spacerze. Psiarze to banda egoistycznych patusów. Nie mają w życiu pasji, to biorą sobie psa jako zabaweczkę i już mają cel: łażenie z psem i zasyfianie przestrzeni publicznej.
#psiarze
#psiarze

#andrewitstyle
#mocnyvlog
źródło: comment_163095332388Hk6Vc155eMF7qRpN90vf.jpg
Pobierzi nie uzywam czyjejs zastrzezonej nazwy.
mozna sie z kims nie zgadzac, ale nalezy zachowac odrobine uczciwosci i sie pod kogos nie podszywac.
mozna tym zrobic komus duza krzywde.
@eSUBA94: Ogarnij się foliarzu, nie ludzmi tylko szczepionkami od microsoftu
na YT powszechnie wiadomo, ze nazwy "andrewITstyle" uzywam ja.
@Globtroter1985: Podpowiem: a) Przedszkole b) Klasa 1B zespół szkół specjalnych c) We własnej głowie
celowe wprowadzanie w blad.
ktos moglby uznac ze to ja napisalem.
nadal uwazacie ze to nie jest chamskie?
jest chyba rozncia miedzy merytoryczna dyskusja, a uzywaniem