Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

Przelałem na niego z #binance Matic i nigdzie w portfelu się nie wyświetla.
Musiałem przelać go na adres etherum bo to token tej sieci, transakcja potwierdzona a nigdzie nie widzę matica.
zrobiłem tak samo z zilicą (token sieci bnb) i jak widać na screnie pojawił się w portfelu pod walutą BNB
#bitcoin #ledger #kryptowaluty #btc #etherum #matic
źródło: comment_1630687000UOOZJ3CX7V45IGsX5QUSXI.jpg
Pobierzjeżeli używasz ledger live to on może nie wspierać matica
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie widać tokena po wpisaniu adresu w https://etherscan.io/
Podczas przelewu wybrałem sieć MATIC #cebula zamiast ERC20 :/
Da się to ogarnąć?
źródło: comment_1631729866x21Pa228WXNH2BWaVSyAGo.jpg
PobierzNetwork Name: Matic Mainnet
New RPC URL: https://rpc-mainnet.matic.network
Chain ID:
Super, że Ci się udało! Zastanawia mnie tylko fakt czy na pewno to jest bezpieczne? Na Ledgeru mam masę kasy i to liczbę 6 cyfrową, nie chciałbym żeby mi ona wyparowała przez to, że połączę ją z metamaskiem.
Boję się, że przez włamanie na metamaska może ktoś włamać się na ledgera?
Ale jeśli faktycznie nie ma się czego bać to spróbuję :)