Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +152

Wrrronika +8
Ja na spacerze, a Wy gdzie i dlaczego >:(
źródło: 1000050710
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000050710
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
szukam czegoś do 100 zł, co nie będzie oświetlało jednego punktu, tylko raczej tak szerzej :D
sposób ładowania bez znaczenia, byle dobrze oświetlała
#latarki
https://www.militaria.pl/mactronic/latarka_mactronic_black_eye_mini_-_115_lumenow_p86027.xml
Taką do ręki, czy na uchwyt rowerowy mam Zanflare f1, ale z tego co widzę już nie jest w produkcji niestety. Ale coś takiego ~600lm z wbudowaną ładowarką ogniw - też warto.
Taką do ręki, czy na uchwyt rowerowy mam Zanflare f1, ale z tego co widzę już nie jest w produkcji niestety. Ale coś takiego ~600lm z wbudowaną ładowarką ogniw - też warto.
Gdybyś wolał mniejszą, świecącą bliżej, szerzej (i tak do spacerów c8+ lepszy wg mnie), to głównie rozważasz pomiędzy s2+, a sc31 pro, oba na ledzie SST40,
Polecasz jakiś model z ładowaniem USB? Mam parę latarek bez tego i niestety rozkręcanie za każdym razem i podłączanie ładowarki mnie już lekko irytuje. Poza tym na wyjazdy i tak lepsza z ładowaniem usb.
sofirn sp40 nie miałem, podobna fajna, bo służy jako czołówka i
@Hamza: Dzięki! Nie wiedziałem, że ten model występuje w tej barwie, zatem będę polować :)
Najbardziej mnie irytuje jak ktoś podaje parametry, a nie podają barwy. Albo piszą "chłodna biel", a potem przychodzi cudo co świeci 6500K. No kuuuurnia jakby nie mogli wyrazić się w Kelwinach.