Aktywne Wpisy
Paveleks +99
Od 31 wakacje na Helu (beż możliwości anulacji)
- 7k zł (10 dni) - rezerwowane w styczniu
- mega pogoda (xD)
- może chociaż nie będzie lać to pojeżdżę sobie rowerem (xD)
- oby było ogrzewanie (xD)
Sam profit (。◕‿‿◕。) love polskie morze
( ͡º ͜ʖ͡º)
#wakacje
- 7k zł (10 dni) - rezerwowane w styczniu
- mega pogoda (xD)
- może chociaż nie będzie lać to pojeżdżę sobie rowerem (xD)
- oby było ogrzewanie (xD)
Sam profit (。◕‿‿◕。) love polskie morze
( ͡º ͜ʖ͡º)
#wakacje
DanPenna +84
Zobaczycie, że wszystko zmieni się o 180 stopni.
To nie samochody benzynowe, ale samochody elektryczne zostaną zakazane.
Ludzkość pójdzie w stronę udoskonalenia silnika spalinowego, biopaliw lub spalania wodoru.
Samochód elektryczny to biliony euro w niepotrzebną infrastrukturę przesyłowa, do tego uzależnienie od Chin i Afryki, nienaprawialność baterii i problemy z samozapłonem i gaszeniem.
#samochodyelektryczne #motoryzacja
To nie samochody benzynowe, ale samochody elektryczne zostaną zakazane.
Ludzkość pójdzie w stronę udoskonalenia silnika spalinowego, biopaliw lub spalania wodoru.
Samochód elektryczny to biliony euro w niepotrzebną infrastrukturę przesyłowa, do tego uzależnienie od Chin i Afryki, nienaprawialność baterii i problemy z samozapłonem i gaszeniem.
#samochodyelektryczne #motoryzacja
Skąd bierze się taka niechęć i polewka w stosunku do diety wegańskiej i wegetariańskiej skoro te diety uważane są za jedne z najzdrowszych? Najczęściej za krytyką stoją osoby na tych keto-wynalazkach, dietach Kwaśniewskiego i innych dietach niskowęglowodanowych, które przecież przez środowiska lekarskie nie są uważane za jakieś zdrowe, a często wręcz za szkodliwe (kiedyś pamiętam widziałem ranking zgodnie z którym dieta Dukana i keto były uważane za najmniej zdrowe). Skąd to wszystko? #weganizm #wegetarianizm #wege #keto #dieta #dietetyka #lekarze #medycyna
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61312feccac448000a951f37
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Nie mam zbytnio wyboru ¯\_(ツ)_/¯
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■ to na randce golonka w piwie
ᶘᵒᴥᵒᶅ @Pimenista:
Już by mi było po tym niedobrze
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
1. Weganizm jest trochę wykreowany przez wielkomiejskich bambinistów. Serio, 3/4 wegan jakich spotykam w Warszawie myślą, że wszystkie zwierzęta się kochają i pomagają sobie na wzajem. Prawda jest taka, że natura jest brutalna i zdarza się, że wilk zdycha z głodu bo złamał kończynę, drapieżny ptak ukradł z gniazda innemu ptakowi pisklaki aby je zjeść itd. Nie powinniśmy w to ingerować, a ich misja zbawiania świata powinna opierać się na