Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +139
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Moc znikania jest taka jak przy znikaniu za pomocą bombki/kijka TVA, czyli pochodzi od Kanga - ale może to nawet osobista robota Kanga, bo poważny przypadek?
Czy to Kang wymazał całą przestrzeń i wrzucił do brzucha Aliotha? To by oznaczało że zarówno Alioth jak i technologia "przenoszenia rzeczy" Kanga jest naprawdę potężna.
Oczywiście nie cały czas z tej przestrzeni, bo przecież Obserwator "zapamiętał" co się tam wydarzyło, a co się wydarzyło to się wydarzyło, bo by był "paradoks dziadka" na linii powiązanej z tą linią. Jak ktoś ma wątpliwości - paradoks dziadka obowiązuje też na wydarzeniach z alt linii, bo wydarzenia odbyte w alt linii są przeszłością teraźniejszości pierwotnej linii - np. Obserwator musiał się ulotnić do pierwotnej linii, i w jej teraźniejszości pamięta wydarzenia z linii złego Strange-a, jakby one się nie wydarzyły, to by ich nie mógł pamiętać.
Pytanie:
Nie wiem czy Absolute Point i punkt Nexus Event to to samo? Chyba nie?
PS Myślałem że zrobią odcinek, gdzie Thanos robi to, co zapowiedział w Endgame - wymazanie wszystkiego i zbudowanie od nowa. Ale jeśli Strange-owi dali jakby podobny wątek, to go nie powtórzą. A ciekawy byłby motyw odbudowywania przez Thanosa tej linii po swojemu: Cały wszechświat marionetek Thanosa. :D
#whatif #doctorstrange #drstrange #strange #marvel #mcu #loki
@look997: nie, to Dziwny p---------ł i wszystko się rozpadło
@Atreyu: Ja wierzę, że wszystkie zabawy z czasem w MCU muszą się opierać nadal o logiczne mechanizmy, głównie kwestia paradoksu dziadka ale też kwestia wydedukowanego przeze mnie potencjalnego "klinczowania" pierwotnej linii z alt linią(zakładam, że nie może do niego dość bo czas by się zatrzymał dla tych linii na zawsze).
Więc jakaś siła, jakiś me