Wpis z mikrobloga

Czy ktoś z szurów może mi wytłumaczyć czemu wszystkie media na świecie poza tymi szurskimi(zmianynaziemi, nczas) są jednak zgodne co to linii światopoglądowej? Czemu skoro cała ta pandemia to 'cyrk' i żarty nikt nie chce zarobić na pisaniu prawdy i poinformowaniu ludzi o tym że się mylą? Jak myślicie drogie szurki? Big Pharma przekupiła wszystkie media na świecie?
#koronawirus #szury #nwo
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

spisek reptilian

@tyrytyty: Reptilian jak reptilian, ale masonów na pewno.
O NWO to towarzystwo marzy od kilkudziesięciu jak nie kilkuset lat. Dopiero teraz są jednak siły i środki (patrz Chiny - social scoring) aby wziąć bydło za mordę i zagonić do stajni.
  • Odpowiedz
@aster_alpejski: Bo wszystkie ważniejsze gazety, telewizje, serwisy społecznościowe etc, są albo w rękach rządów, albo wielkich korporacji, a zarówno w interesie rządu jak i wielkich korpo jest aby ta panika trwała jak najdłużej.

Big Pharma przekupiła wszystkie media na świecie?

to też
  • Odpowiedz
@Galkovsky: @sylben: Chyba łatwiej przekupić no nie wiem kilku polityków na jakieś kontrakty z rządem na witaminę C niż szczepionki które mogą nie zadziałać( jak się to dzieje teraz) a nie całe środowiska medyczne i wszystkich lekarzy....

@Killson: przechorowałem tego groźnego wirusa więc szczepienie mi nie jest potrzebne
@RoastieRoast: @pomywacz: te lokalne tygodniki które niedawno przejął pis też takie są? Rosyjskie też?
  • Odpowiedz
@aster_alpejski:

ale co oni z tego mają? Nawet jeśli by się okazało, że zamiast szczepionki ludziom wszczepia się ŚMIERCIONKĘ którą jest trutka na ludzi. Co ma z tego takie WHO czy Onet czy inna korpo typu M$ ?

Rządy mogą bezkarnie dokręcać ludziom śrubę i zwiększać kontrolę nad obywatelami pod pretekstem walki z pandemią nie wywołując równocześnie większego oporu ze strony społeczeństwa, u nas jeszcze nie jest aż tak źle,
  • Odpowiedz