Aktywne Wpisy
Goronco +167
anonanonimowy321 +33
Kiedyś pracowałem z taką jakby to się wydawało idealną szarą myszką.
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie
Wołam plusujących ten komentarz:
(jeśli wołać/nie wołać daj/zabierz plusa)
https://www.wykop.pl/wpis/59985897/#comment-212997181
@losux2012 @Kalwi @WuDoE92 @EvineX @kleopatrixx @Wszystko_albo_nic @tomasz-aleksander-baraniak @Franciszek_Dolas @falconiforme @AVP161 @Quembec @RobinHoo8 @project_7 @NIGACHU @laminia @DynPydro @Hepar @BananowyAbazur @sprawca-calego-zamieszania @BartKowSky @Carlotte @peterjordanson25 @DwemerPuzzleBox @nobrainer @Glindur @pesymistyk @oczami_kuca @momotematyczny @prometeurz @Libertarian90 @dzikuZplasriku @Pawcio_Racoon @El3xetor @Frasad @SpasticInk
#swiat #koronawirus #szczepienia #covid19 #chicago #uber