Aktywne Wpisy
Plotkova99 +270
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
grexo +12
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
Szczupła, włosy do pasa, nieśmiała, małomówna , raczej nie miała dużo znajomych, nawet pojechała z rodzicami na wakacje w wieku 23lat, lubiąca przyrodę i spierdotripy podsumowując charakterem taka bardziej przegrywowa niż normicka no i w końcu po długim czasie zapytałem się czy może gdzieś po pracy się spotkamy i pogardziła mną niemiłosiernie ehh
Nigdy więcej podobnej tak odpowiadającej mi dziewczyny nie spotkałem
To było kilka lat temu a do dziś a najbardziej podoba mi się że wszystkich dziewczyn jakie widziałem
#przegryw
Czyli co zrobiła?
To, że jest małomówna to znaczy, że co? Że musiała się zgodzić? Tym bardziej Mi się wydaje wręcz, że skoro jest nieśmiała to tym bardziej woli odpocząć w domu niz iść z jakimś typem z pracy do kina xD
A może nieśmiałe dziewczyny nie mają prawa wyboru co robią w swoim wolnym czasie oraz z kim? I jeśli spierdox zapyta o kino to
@dondonu o to samo miałem. Dynamiczna Julka pozyczała notatki, pomagalismy sobie na egzaminach, szara myszka tylko kombinowała jak zrobić, zeby spermiarze wszystko za nia zrobili
Napisalem ok i tyle. : D Chyba jedno z bardziej bolesnych "nie".
Ale j---c ogolnie : D
@erni13: @Mefedronka: Ja wam wytłumaczę choć nie wiem czy ta historia jest w ogóle prawdziwa XD Op myślał, że jak to jest szara myszka to nawet jak nie będzie chciała się spotkać to zrobi to w miarę taktownie.