@Moj_Panie: ja juz kiedyś widzialem ten filmik stad wiem ze go wyciagnal ale zawsze jak to widze to zastanawiam sie jak ja bym postapil, p--------a sytuacja mowiac krotko
@auCwSlorpoaSh5TGXogPfUDhO8s9EJ99ecW: trolujesz czy kretyn? Jednak na wszelki wypadek napiszę, że on nie mógł zahamować Tak samo jak rozpędzony pociąg nie zahamuje gdy wbiegniesz na tory 20metrow przed nim.
Siostra obraziła się, bo nie chciałem pożyczyć jej planszówki. Nie nauczyła gówniaków szanować czyjejś własności i wielkie zdziwienie, że nie chcę mieć kolejnej podartej planszy, zalanej instrukcji, czy pogiętych kart. Te gówniaki dosłownie niszczą w nerwach komponenty, jak przegrywają. Powiedziałem, żeby kupiła im kilka gier za 200-300 zł i niech patrzy jak je niszczą, to się obraziła i wyszła xD Wyjebungo, ja wolę, żeby się obraziła, niż przyniosła kolejną moją zniszczoną rzecz,
ale zawsze jak to widze to zastanawiam sie jak ja bym postapil, p--------a sytuacja mowiac krotko
@tekon: Wszystko zgodnie z planem. ʕ•ᴥ•ʔ
@Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany: Nie wpadl, tylko skoczyl i zlapal sie chyba tych opon, a inny typ w bialej koszuli sie cofnal i mu pomogl
Tak samo jak rozpędzony pociąg nie zahamuje gdy wbiegniesz na tory 20metrow przed nim.
https://www.theartnewspaper.com/news/venice-cruise-ship-crash-in-2019-was-caused-by-captain-s-incompetence