Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 34
@josedra52: tak szczerze to odkąd odszedł to powoli, powoli przestawało mi się chcieć to oglądać, aż tak jak dziś nie obchodzi mnie to czy przegrają 6,7 czy 8, wolałem sobie posiedzieć w ogrodzie. Za późnego Wengera zdążały się wtopy i bicie się po czole z próbami wejścia z piłką do bramki przeciwnika ale jakoś to się przyjemniej oglądało. Wielka szkoda że nie udało mi się być na meczu z Wengerem
  • Odpowiedz
@josedra52: Jako kibic United - I feel you. W ostatnich latach Fergusona też niektórzy narzekali, że dinozaur i by wymienić na nowy model. A dziś, 8 lat i kilka trenerów później, wygranej ligi dalej brak. Może Wenger też wyciskał 200% z przeciętnych drużyn ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A teraz to chyba pogłówkowali - ostatnio jak wygrywali, to był Ronaldo. Dawać Ronaldo! xD
  • Odpowiedz
@josedra52: seria 49 meczów ligowych bez porażki, sezon bez porażki, finał Champions League, 3 mistrzostwa kraju, 7 FA Cup, przedefiniowanie polityki transferowej na Wyspach, wybudowanie nowego stadionu, klasa, Wengerball. Razem z Bergkampem i Henrym jedna z moich trzech osobistych legend AFC.
  • Odpowiedz