Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Jestem na setnej stronie i jako agnostyk czytanie przez 15 stron tłumaczenia czemu w Edenie bóg zesłał węża mnie dobija.
Myślałem, że to będzie wartościowa książka z przykładami z życia a nie popieranie własnych schematów streszczeniami biblii.
Ogromne rozczarowanie.
#ksiazki #czytajzwykopem #psychologia #samorozwoj
@TheOneWhoKnocks:
Wymień chociaż jedną.
Będąc ateistą czytałem Biblię z zaciekawieniem, ale już KKK był dla mnie był zbyt abstrakcyjny i przyjmujący za aksjomaty rzeczy, które wymykają się logice. Na tej samej zasadzie MiM to fikcja, która pozwala na zawieszenie niewiary i uwierzenie w świat przedstawiony na potrzeby narracji, a książka Petersona wymaga zawieszenia niewiary żeby mieć
Komentarz usunięty przez autora