Aktywne Wpisy
Bialaherbata +1
Naszło mnie, jedna różowa użytkowniczka(darknightttt) napisała swoją listę wymagań co do potencjalnego partnera, więc mam pytanko do wykopu, a raczej zabawę, dajcie swoją listę wymagań albo "czerwonych flag", czy innych predyspozycji do potencjalnego partnera/partnerki.
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale

siepan +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@GrimSugar jeżeli chodzi o gole aluminium to lepiej omijać środki zasadowe i regularnie myć je środkiem o neutralnym pH. Nie ma zasady ale powłoki czasem siadają a czasem odrazu zdychają. Raz do roku wypolerować można przy pomocy Autosol Metal Polish.
@twinzpl nie ma tak, że ktoś ci poda idealna kombinację. Przede wszystkim nie znam stanu i tego czy coś było kiedyś malowane, jaki efekt chcesz osiągnąć, jaką masz maszynę? Audi ma dość twardy lakier więc można ciąć o ile ktoś już tego nie robił kilkukrotnie.
Jak chcesz osiągnąć najlepszy efekt to pasta mocno tnąca + futro a potem dwa etapy: polishem i finiszem na
Ja 3 butelki fresso w ciągu ostatniego roku przerobiłem, w każdej w połowie padł atomizer ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Brałem kiedyś coś takiego:
https://allegro.pl/oferta/butelka-z-atomizerem-rozpylacz-spryskiwacz-200ml-10566610839
Do APC czy płynu do szyb wystarczy.